Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753
Un colț creativ pentru cei cu suflet artistic

Un colț creativ pentru cei cu suflet artistic

Visați la propriul castel, ai cărui pereți să vă facă să vă simțiți în siguranță, iar mobilierul și decorațiunile să fie noi și cu un design inovator? Noi vă prezentăm brandurile care vă vor îndeplini visul. Sunteți pregătiți?

Distribuiți | Campania se va termina în 15 ore 15 minute

Brandul Askala

Piesele de mobilier sunt fundația unui spațiu creativ.
Nu ar trebui să fie foarte încărcat, dar, în același timp, ar trebui să ofere senzația de siguranță. Rezultatul va fi un spațiu ideal, în care vă veți simți inspirat și confortabil.

Mobilierul brandului estonian Askala prezintă o anumită feminitate, subliniată prin formele delicate, culorile pastelate și folosirea lemnului ca material principal.

Piese solide și luminoase

Brandul Zuiver

Înainte să scrieți primele cuvinte pe foaie sau să citiți primele rânduri dintr-o carte, asigurați-vă că spațiul în care doriți să lucrați dispune de suficientă lumină.

Brandul Zuiver oferă corpuri de iluminant în stil scandinav, perfecte pentru decorarea biroului unei doamne. Sunt practice, cu un design inconfundabil și oferă o iluminare perfectă a spațiului dorit.

Înfrumusețați decorul locuinței

Brandul A Simple Mess

Un regat pentru regine și prințese ar fi incomplet fără niște decorațiuni feminine. Acestea completează perfect decorul, oferindu-i o anumită strălucire.

Numele brandului A Simple Mess se poate traduce ca "o simplă dezordine", însă nu vă lasați înșelați de această denumire. El oferă cutii pentru depozitare, coșulețe, vaze și accesorii care să ofere personalitate interiorului locuinței.

Decorațiuni impresionante

Brandul Busy B

Dacă sunteți un iubitor al gadget-urilor și produselor de papetărie, clar folosiți zilnic agende, calendare, planificatoare și jurnale.

Marca Busy B va fi, cu siguranță, pe placul dvs. Oferă mici ajutoare practice și feminine, care sigur vă vor înveseli spațiul de lucru și ziua.

Produse creative de papetărie
Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.