Peste 2,5 milioane de utilizatori

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

Intrați să vedeți mii de produse pentru casa dvs. cu  reducere de până la 70 %.

Alăturați-vă celor 2,5 milioane de clienți și beneficiați de 20 Lei pentru prima dvs. achiziție.

 • Piese de designeri, pe care nu le veți găsi altundeva
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecari zi reduceri de până la 70%
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Trimiteți-ne până în 25.03 poze cu decorațiunile dvs. de Paște la concursuri@bonami.roDeveniți vedetă în newsletterul nostru! Mai multe informații găsiți în Regulament

Trimiteți-ne până în 25.03 poze cu decorațiunile dvs. de Paște la concursuri@bonami.roDeveniți vedetă în newsletterul nostru! Mai multe informații găsiți în Regulament

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544

Informații referitoare la prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul transmiterii mesajelor comerciale și în scopul altor activități de marketing online ale comercianților, având consimțământul persoanelor vizate.

 1. Date de contact ale Împuternicitului datelor personale
  1. Împuternicitul în prelucrarea datelor dvs. personale este compania Bonami.cz, a.s., cu sediul în Újezd 450/40, Malá Strana, 118 00, Praha 1, Republica Cehă număr unic de identificare: 24230111, înregistrat la Registrul Comerțului aparținând Curții Municipale din Praga, secția B, dosarul 18575 (menționat în continuare drept „împuternicit“).
  2. Datele de contact ale împuternicitului sunt: Thámova 13, Praha 8, 180 00, Republica Cehă, având adresa de e-mail client@bonami.ro, și numărul de telefon +40 316 301 544 .
  3. Împuternicitul nu a desemnat nici o persoană responsabilă pentru protecția prelucrării datelor personale.
 2. Legislația privind prelucrărarea datelor personale
  1. Prelucrarea datelor dvs. personale este necesară atât pentru îndeplinirea termenilor contractuali încheiați între dvs. și împuternicitul prelucrării datelor personale, cât și pentru pașii premergători încheierii unui contract între dvs. și împuternicit, conform articolului 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) ( menționat în continuare drept „regulament“).
 3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal
  1. Împuternicitul prelucrează datele personale în scopul trimiterii informațiilor și notificărilor comerciale și de a beneficia de promoții de marketing transmise de împuternicit.
  2. Împuternicitului nu i se acordă automat libera decizie conform articolului 22 din regulament.
 4. Perioada de păstrare a datelor personale
  1. Datele personale sunt păstrate de către împuternicit pe perioada a 10 ani.
 5. Terțe părți implicate în obținere datelor personale
  1. Alte părți implicate în obținerea datelor personale vor fi partenerii sau firmele ce îl vor ajuta pe împuternicit să realizeze activitățile de marketing.
  2. Împuternicitul nu intenționează să transmită datele dvs. personale unei terțe țări (aflată în afara UE) sau organizațiilor internaționale.
 6. Drepturile deținătorului datelor personale
  1. În conformitate cu termenii și condițiile stabilite în regulament, aveți dreptul de a solicita împuternicitului accesul la datele dvs. personale, dreptul de a vă modifica sau șterge datele personale sau de a limita prelucrarea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale.
  2. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale furnizate împuternicitului oricând doriți. Cu toate acestea, acest lucru nu aduce atingere legalității prelucrării datelor dvs. personale, înainte de retragerea consimțământului.
  3. În cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile privind prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă regulamentul este încălcat, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de Supraveghere.
  4. Nu aveți nicio obligație de a furniza informații personale. Furnizarea informațiilor dvs. personale nu este o cerință legală ci contractuală și nu este o cerință necesară pentru care trebuie să încheie un contract.
  5. Aveți în orice moment dreptul de a opune prelucrării datelor dvs. personale în scopul marketingului, inclusiv a activităților de profilare, dacă profilul se referă strict la marketing. Dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale strict în scop de marketing, datele dumneavoastră personale nu vor mai fi prelucrate în acest scop.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.