Peste 2,5 milioane de utilizatori

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

Intrați să vedeți mii de produse pentru casa dvs. cu  reducere de până la 70 %.

Alăturați-vă celor 2,5 milioane de clienți și beneficiați de 20 Lei pentru prima dvs. achiziție.

 • Piese de designeri, pe care nu le veți găsi altundeva
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecari zi reduceri de până la 70%
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

ACUMULAȚI CREDITE ÎN URMA COMENZILOR ACHITATE PÂNĂ ÎN 20.12!În Ajunul Crăciunului primiți în contul dvs. Bonami credite echivalente cu suma cheltuită.

ACUMULAȚI CREDITE ÎN URMA COMENZILOR ACHITATE PÂNĂ ÎN 20.12!În Ajunul Crăciunului primiți în contul dvs. Bonami credite echivalente cu suma cheltuită.

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544

Confidențialitatea și protejarea datelor cu caracter personal

Bonami.ro se angajează să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal în conformitate cu legea 677/2001, cu privire la protecția datelor cu caracter personal cât și a modificării a anumitor legi, precum și alte legi conexe. Această declarație conține toate informațiile și măsurile pe care le luăm pentru a proteja datele personale ale utilizatorilorului site-ului nostru.

Prin accesarea și utilizarea site-ului Bonami.ro sunteți de acord cu procedurile de obținere și utilizarea a informațiilor precum au fost detaliate în această declarație.

Obținerea informațiilor

Cea mai mare parte a conținutului site-ului Bonami.ro se va afișa numai după înregistrare. În momentul înscrierii dvs. putem solicita informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Nu sunteți obligat să ne comunicați aceste informații, dar fără ele nu veți fi în măsură să beneficiați de serviciile noastre.

Utilizarea informațiilor

Datele colectate de la dumneavoastră sunt folosite pentru livrarea bunurilor comandate și pentru transmiterea electronică a informațiilor interesante.

Datele dumneavoastră sunt în siguranță la noi

Compania Bonami.cz a.s. se angajează în a asigura securitatea informațiilor personale și în prevenirea obținerii neutorizate a acestora sau alte abuzuri. Protejarea datelor cu caracter personal se desfășoară în conformitate deplină cu toate normele legale care reglementează manipularea acestor date.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook