Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

În jurul lumii: un interior industrial distinctiv, din New York

Jungla din beton a unei metropole uriașe oferă o mulțime de opțiuni și idei, pentru a oferi unui interior o personalitate inconfundabilă.
Să punem, așadar, reflectoarele deasupra stilului industrial atât de popular în inegalabilul New York.

Se termină în 11 zile

Despre viața în neliniștitul New York

Acest oraș plin de viață, ce nu doarme niciodată, este un creator de noi trenduri. Iar acest fapt este valabil atât în domeniul vestimentar, cât și al amenajărilor de orice fel. Localnicii nu se tem să combine mai multe accesorii de interior distinctive. Iar acest curaj se traduce printr-o capacitate inedită de a combina elemente glamour-luxoase cu piese lejere, scandinave.

Acest libertinaj artistic dă naștere posibilităților nelimitate. La bază stau, totuși, piesele masive de mobilier, decorațiunile numeroase, materialele deopotrivă strălucitoare și plăcute la atingere, puse într-o perspectivă mereu inedită.

Stilul industrial

Această abordare se bucură de o popularitate sporită în ultimii ani. Inspirația ei vine direct din halele fabricilor. La baza stilului se află materiale simple, cum ar fi metalul (finisat sau nu), lemnul, pielea și cărămida. Un astfel de interior este dominat de culori închise, care pot fi temperate printr-una sau mai multe nuanțe aprinse - de exemplu, roșul.

La prima vedere, abordarea pare inaccesibilă, însă odată ce deveniți parte a acestui concept, veți descoperi cum este să vă trăiți viața ca într-un film.

Decorurile imaginative - piesa de rezistență

Newyorkezii sunt sofisticați, însă slăbiciunea lor de căpătâi este umorul. Iar acest efect îl puteți obține în locuința dvs, cu ajutorul accesoriilor potrivite.

În stilul industrial, conductele metalice joacă un rol-cheie, putând fi lucrate meșteșugit, pentru a obține piese unice. De exemplu, un cuier de perete sau o lampă pentru noptieră.

În jurul lumii

Sunteți interesat de modul de viață din destinații îndepărtate? Veniți, puneți-vă centura și vom porni spre una din următoarele locații:

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.