Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

În jurul lumii: romantism parizian

Parisul este orașul iubirii, cel care inspiră și încântă inimile artiștilor de pretutindeni. Este locul în care cultura și frumusețea sunt la ele acasă.
Dacă dorești să aduci măcar o părticică din șarmul acestei metropole în mijlocul locuinței, alege canapelele brandului Bobochic Paris. Atmosfera pe care vei reuși să o creezi în casă va fi asemănătoare cu cea din apartamentele de pe malul Senei.

Se termină în 11 zile

O atmosferă pariziană în living

Cum se face că fiecare aspect ce ține de stilul de viață al parizienilor este atât de artistic și de elegant?

Nu știm cu siguranță. Probabil secretul este atent păstrat în sufletul tuturor localnicilor. Totuși, un lucru e cert. Canapelele și fotoliile brandului Bobochic Paris reușesc să transmită toate trăsăturile expuse mai sus. Te vor cuceri atât prin eleganță și design, cât și prin manoperă. Sunt niște piese cu adevărat atemporale, exact ca și spiritul parizian.

Romantism în culori pastelate

Compatibilitatea magică dintre culorile delicate și formele elegante va dăinui pe vecie. Tonurile deschise duc cu gândul la prospețimea și vitalitatea parcurile din jurul turnului Eiffel, reușind totodată să ofere iluzia unui spațiu mai mare.

Încântă-ți simțurile, alegând o canapea într-o culoare liniștitoare.

Un spațiu generos

La prima vedere, este posibil ca locuitorii Parisului să nu pară niște oameni care se atașează ușor. Totuși, dacă reușești să câștigi încrederea unuia, vei avea pentru totdeauna un loc special în inima lui și un prieten în locuința căruia te vei simți mereu ca acasă.

Creează și tu un spațiu în care cei apropiați să se simtă întotdeauna
bine-veniți. Poți realiza acest lucru achiziționând o canapea spațioasă, care să ofere suficient spațiu pentru toți invitații de la petrecerile și evenimentele pe care le vei organiza.

Pentru o cină relaxantă și un somn odihnitor

În Franța, cina poate dura chiar și câteva ore. De multe ori, discuțiile continuă pentru un timp atât de îndelungat încât oaspeții, pentru a nu pleca la ceas de seară, sunt invitați să rămână peste noapte. O canapea extensibilă este absolut necesară în astfel de situații.

Urmează sfatul francezilor și investește într-o astfel de piesă de mobilier. Cele de la Bobochic sunt confortabile, moi și spațioase, reușind să le ofere apropiaților un somn bine-meritat.

În jurul lumii

Te interesează stilul de viață al oamenilor din destinații îndepărtate? Pune-ți centura și vom porni împreună spre una din următoarele locații:

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.