Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

În jurul lumii: stil glamour, ca în locuințele din Monaco

De cele mai multe ori, considerăm eleganța și luxul privilegii de care se pot bucura doar cei foarte bogați. În realitate, nu este costisitor să oferim locuinței o atingere glamour. Noi îți vom prezenta canapele din catifea, măsuțe delicate și vaze din ceramică inspirate de interiorul locuințelor din Monaco.

Se termină în 11 zile

Monaco: definița luxului

Imaginează-ți Coasta de Azur, cu palmierii și casele în stil Art Nouveau, caracteristice perioadei Belle Époque. Acesta este Monaco - tărâmul cazinourilor de lux, a covoarelor roșii și a articolelor scumpe de îmbrăcăminte.

Farmecul stilului glamour combinat cu albastrul valurilor mării și auriul razelor de soare, creează un cadru desprins parcă din alte timpuri.

Stil glamour, strălucitor ca stelele de pe cer

Cu toate că nu avem norocul de a locui în Palatul Princiar din Monaco nu înseamnă că nu ne putem bucura de o locuință demnă de membrii
familie regale. Un decor glamour executat corect va transforma orice apartament simplu într-un palat luxos.

Alege mobilier învelit în catifea, covoare durabile și accesorii aurii, sclipitoare.

Pentru o locuință luminoasă

Sticla este materialul ideal pentru realizarea lustrelor în stil glamour. Vor arăta mereu sclipitoare în lumina soarelui. Alege o lustră care să fie piesa centrală a livingului. Pentru a crea atmosferă în timpul unei cine romantice, folosește și amplasează atent veioze în cameră.

În jurul lumii

Te interesează stilul de viață al oamenilor din destinații îndepărtate? Pune-ți centura și vom porni împreună spre una din următoarele locații:

Atingerea delicată a unei perne din blană de oaie

Te poți bucura chiar și de cele mai simple activități. Aceste perne sunt originare din Noua Zeelandă și îți vor asigura maximul de confort în timp ce stai așezat.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.