Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
+40 312 294 753

O atingere a industrialismului ♥

Cât de nonconformist sunteți?

Distribuiți | Campania s-a sfârșit
Toate campaniile

DAN-FORM Denmark

DAN-FORM Denmark este unul dintre cele mai inovatoare branduri nordice. Primul lor scaun a fost lansat în 1992 iar în prezent, majoritatea pieselor care ies din acest atelier sunt distribuite în peste 48 de țări.

Din respect pentru natură DAN-FORM, în fiecare stadiu al procesului de fabricare, folosește materiale sustenabile și reciclabile.

Lyon Béton

Lyon Béton este un studio francez, specializat în proiectarea și fabricarea pieselor de mobilier din beton.

Cu aspect durabil și unic aceste produse evocă stilul industrial. Combinând creativitatea cu esteticul și funcționalitatea, Lyon Beton a creat o colecție care se mândrește cu o notă de rafinament.

Fuhrhome

Ca și toate poveștile frumoase, Fuhrhome este plin de aventură. Într-o zi, fondatorul brandului Anders Fuhr a mers în India să-și viziteze un prieten, Nitin. Acești doi tineri bărbați, fiecare din lumi diferite, au filozofat despre viețile și ideile lor.

Nitin a observat modul de folosire al materialelor din fabricile Indiei, și a văzut cum resturile sunt aruncate în natură după ce trec prin procesul de fabricare.

De ce această pierdere? Împreună, au decis să facă o schimbare. Au creat un concept revoluționar, un brand care să folosească acele materiale reciclabile. A fost o provocare, dar au reușit!

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela