Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Înregistrați-vă acum pentru a beneficia de livrarea gratuită!Valabil doar până în 22.8. la 23:59, pentru toate comenzile peste 50 Lei.

Înregistrați-vă acum pentru a beneficia de livrarea gratuită!Valabil doar până în 22.8. la 23:59, pentru toate comenzile peste 50 Lei.

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544
Sezonul festivalurilor de vară

Sezonul festivalurilor de vară

Festivalurile se numără printre acele invenții umane care vă reîmprospătează vara (sau poate viața), care vă împing limitele mult peste zona de confort și care se pot transforma în motivul suficient de puternic de a vă ridica din pat în diminețile toride de vară.

Distribuiți | Campania s-a sfârșit

Energie pură

Energia care vă înconjoară din toate părțile în timpul unui astfel de festival rave și care vine din dans, din muzică, din îmbrățișările mulțimii de oameni uniți de același sentiment vă vor reaminti că vă așteaptă un milion de sentimente undeva acolo, în afara rutinei zilnice.

Festivalul Exit din Serbia este o decizie excelentă dacă energia a aproximativ 3 milioane de oameni credeţi că vă poate încărca suficient pentru tot restul anului.

Prieteni vechi, surprize noi

Plănuiţi această aventură extraordinară cu prieteni apropiați, care nu au mai avut parte de astfel de experiențe. Veţi avea ocazia să descoperiţi despre aceştia adevăruri, pe care poate nici nu le-aţi bănuit vreodată. Este foarte posibil ca, în aceste câteva zile de festival, intensitatea lucrurilor trăite împreună să vă apropie încă și mai mult de cei cu care vă petreceţi timpul (valabil și în cazul cuplurilor).

Pentru prieteniile care așteaptă o nouă etapă, recomandăm mioriticul Sunwaves din Mamaia, ediția din august.

Spirit liber

Vara a fost creată pentru a da posibilitatea indivizilor să trăiască experiențe inedite, care încarcă sufletul și pe care să le poată transforma mai apoi în poveștile spuse la un vin fiert pe timp de iarnă.

Pentru amintirile care vă vor încălzi în zilele de ianuarie, merită să aterizaţi direct pe plaja Costa Azahar din Benicassim, Spania pentru festivalul FIB.

Culturi diferite

De câte ori într-un an aveţi ocazia să cunoașteţi oameni noi, diferiți, veniți din toate colțurile lumii, care vor să împărțiţi tot ce aveţi preț de câteva zile și să legaţi prietenii pe viaţă? Oamenii de la festivaluri sunt ei înșiși o experiență în sine, pe care trebuie s-o simţiţi în această vară.

Festivalul Dimension din Pula, Croația îi prezintă ca headlineri pe Massive Attack, Kamasi Washington, Moodyman și Lary Heard. Aceştia vor reuni, cu siguranță, un public pe măsură.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela