Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Ecourile verii: grătare și culori

Una din activitățile dvs. preferate pe timpul verii este petrecerea serilor afară cu prietenii, în compania unor mâncăruri și băuturi alese? Nu lăsați vara să plece pur și simplu, și bucurați-vă de fiecare zi frumoasă rămasă. Puteți aranja masa în culori frumoase, pregăti delicatese la grătar și crea o atmosferă plină de veselie și voie-bună, apreciată cu siguranță de toți oaspeții dvs.

O masă colorată

Nu doar gustul și cantitatea mâncărurilor sunt importante pentru o petrecere sau un grătar în grădină reușit. Masa la care îi așezați pe cei dragi este un aspect ce merită toată atenția dvs.

Vesela bogată și fața de masă plină de culoare sunt două elemente ce vor face mâncarea mai apetisantă. Bineînțeles, trebuie să pregătiți tot ce trebuie și pentru băuturi.

Pentru încălzire

Atmosfera călduroasă nu e de ajuns chiar în orice circumstanță. Toamna, serile sunt mai răcoroase, așadar aveți nevoie de pături călduroase și perne comode pentru oaspeții dvs.

Puteți adăuga și niște felinare sau lampioane romantice, pentru a avea o lumină caldă și primitoare toată noaptea.

Grătare și ustensile

Fără un grătar bun și ustensile potrivite, nu puteți face nimic. Așezați-vă grătarul la loc de cinste, luați furculița în mână și arătați-le tuturor ce minuni culinare puteți săvârși.

Vara se apropie, cu pași repezi, de final, așadar folosiți fiecare zi cu înțelepciune - ospătați-vă și bucurați-vă în aer liber. Invitați-i și pe toți cei dragi și luați-vă rămas bun de la vară așa cum trebuie.

Pe urmele zilelor de vară

Iubiți culorile puternice ale verii, așa cum le iubim și noi? Atunci aruncați un ochi și peste celelalte campanii, pline de culoare.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.