Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Curățenia de toamnă: un dulap ordonat

Înainte de a trece deja la hainele cozy de toamnă, dulapul merită o atenție mai deosebită, mai exact o organizare „ca la carte”. Umerașele și cutiile practice de depozitare ajută la mărirea spațiului, iar păstrarea hainelor de vară va fi, astfel, mai sigură, mai ales că vor fi protejate de micii dăunători. Avem mai multe ajutoare pentru ordine - brandurile Domopak și Compactor fac echipă bună împreună în astfel de situații!

Se termină în 14 zile

Împăturirea hainelor

O metodă foarte practică de a economisi timp, spațiu și de a avea totul pus la punct în dulap o reprezintă împăturirea hainelor.

Tricourile, colanții și pantalonii scurți pot fi aranjate pe vertical, astfel că orice piesă vestimentară poate fi luată mult mai ușor fără ca celelalte lucruri să se deranjeze.

Magia spațiului

Acest „truc” ajută la eliberarea rafturilor din dulap astfel încât să nu mai existe stresul și întrebarea „Unde să pun, oare, toate aceste haine?”. Mai exact, toate lucrurile de vară, prosoapele pentru oaspeți sau alte lucruri folosite ocazional își găsesc ușor locul în saci vidați.

În acest fel, textilele sunt protejate de praf, umezeală, molii sau alți dăunători, iar faptul că sacii sunt transparenți face mult mai ușoară găsirea lucrurilor atunci când le cauți.

Continuăm curățenia ♥

Am pregătit mai multe inspirații pentru a veni în ajutor la curățenia de toamnă:

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.