Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • 1000+ de produse noi în fiecare zi
 • Promoții speciale pentru cei înregistrați
 • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
 • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok

Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Fiecare ban cheltuit îți va fi returnat sub formă de credite.Asta nu e tot! Bucură-te de toate beneficiile noastre de Crăciun!

Fiecare ban cheltuit îți va fi returnat sub formă de credite.Asta nu e tot! Bucură-te de toate beneficiile noastre de Crăciun!

 • client@bonami.ro
 • +40 312 294 753

Informații referitoare la prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor personale este necesară pentru a îndeplini termenii contractuali prevăzuți de către comerciantul online, sau pentru pașii premergători încheierii unui contract cu un comerciant online.

 1. Date de contact ale Împuternicitului datelor personale
  1. Împuternicitul în prelucrarea datelor dvs. personale este compania Bonami.cz, a.s., cu sediul în Újezd 450/40, Malá Strana, 118 00, Praha 1, Republica Cehă număr unic de identificare: 24230111, înregistrat la Registrul Comerțului aparținând Curții Municipale din Praga, secția B, dosarul 18575 (menționat în continuare drept „împuternicit“).
  2. Datele de contact ale împuternicitului sunt: Thámova 13, Praha 8, 180 00, Republica Cehă, având adresa de e-mail client@bonami.ro, și numărul de telefon +40 312 294 753 .
  3. Împuternicitul nu a desemnat nici o persoană responsabilă pentru protecția prelucrării datelor personale.
 2. Legislația privind prelucrărarea datelor personale
  1. Prelucrarea datelor dvs. personale este necesară atât pentru îndeplinirea termenilor contractuali încheiați între dvs. și împuternicitul prelucrării datelor personale, cât și pentru pașii premergători încheierii unui contract între dvs. și împuternicit, conform articolului 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) ( menționat în continuare drept „regulament“).
 3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal
  1. Scopul procesării datelor dvs. personale este de a încheia un contract între dvs. și împuternicit sau de a executa o măsură de către împuternicit înainte de a încheia un astfel de contract.
  2. Împuternicitului nu i se acordă automat libera decizie conform articolului 22 din regulament.
 4. Perioada de păstrare a datelor personale
  1. Datele personale sunt păstrate de către împuternicit pe perioada a 10 ani.
 5. Terțe părți implicate în obținere datelor personale
  1. Alte părți implicate în obținerea datelor personale vor fi atât companiile de curierat sau transport, sau orice alte persoane implicate în livrarea bunurilor achiziționate, cât și părțile implicate în realizarea cu succes a plăților aferente contractului de cumpărare.
  2. Împuternicitul nu intenționează să transmită datele dvs. personale unei terțe țări (aflată în afara UE) sau organizațiilor internaționale.
 6. Drepturile deținătorului datelor personale
  1. În conformitate cu termenii și condițiile stabilite în regulament, aveți dreptul de a solicita împuternicitului accesul la datele dvs. personale, dreptul de a vă modifica sau șterge datele personale sau de a limita prelucrarea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale.
  2. În cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile privind prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă regulamentul este încălcat, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de Supraveghere.
  3. Nu aveți nici o obligație de a vă furniza datele personale. Furnizarea datelor dvs. personale reprezintă însă, o cerință necesară pentru încheierea și executarea contractului. Fără furnizarea datelor dvs. personale, atât încheierea unui contract, cât și îndeplinirea acestuia de către împuternicit, nu sunt se pot realiza.
Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

 • 1000+ de produse noi în fiecare zi
 • Promoții speciale pentru cei înregistrați
 • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
 • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.