Structurile grosiere și materialele naturale reprezintă trăsăturile tipice ale unei zone de dining în stil rustic. Cunoști momentul acela când te bucuri undeva la o cabană, de farmecul pe care îl emană aceasta? Indiferent de vârsta pe care o ai, te vei simți bine într-o bucătărie în stil rustic dacă îți plac lucrurile autentice. Cu ajutorul câtorva vase din smalț, unei fețe de masă de in în carouri și unui buchet mari de flori vei reuși să oferi acestei încăperi un aer nostalgic reconfortant.
Pe scurt - idilă de poveste. Lasă-te inspirat de sfaturile noastre despre cum să îți amenajezi zona de dining în stil rustic, unde vei putea să te simți exact ca în vacanța de vară la bunici.
Lemnul este o parte integrantă a oricărui interior amenajat în stil rustic. Iar masa reprezintă elementul cel mai de bază într-o astfel de încăpere. Încearcă să eviți supraaglomerarea și să luminezi încăperea cu elemente din metal - un exemplu bun sunt scaunele.
Simte-te liber să faci diferite combinații pentru a aduce o doză de confort și bună dispoziție. De asemenea, poți miza pe accesorii de culoare deschisă pentru a lumina și mai mult zona de dining.
Scaunele cu tapițerie din imitație din piele sunt ideale pentru o amenajare ce se dorește a fi în stil rustic. În plus, întreținerea sa este foarte ușoară - în cazul unei băuturi vărsate, aceasta poate fi curățată imediat, fără bătăi de cap.
O masă de dining cu un blat din lemn masiv, merită să fie afișată cât mai la vedere.
Îți dorești o masă pentru patru persoane, o masă rotundă cu un diametru de 120 cm sau una dreptunghiulară cu dimensiunea de 160 x 90?
O piesă tipică de mobilier găsită deseori în casele de la țară este bancă, cu o mulțime de întrebuințări.
Spre deosebire de scaune, aceasta poate oferi spațiu de depozitare, util pentru toate lucrurile pe care le dorești ascunse.
Mâncărurile tradiționale sunt de nelipsit când vine vorba de atmosfera rurală, unică în casa bunicilor. Cele mai folosite nuanțe în materie de veselă sunt bej și alb, însă te poți lega și de culorile pastelate sau accesoriile cu motive florale.
Accesoriile sunt de altfel foarte importante - tacâmurile cu mâner din lemn, untiera sau tocătorul pe care să așezi pâinea, nu trebuie să lipsească de pe masă. Cu doar câteva perne așezate pe scaune, poți savura micul dejun în liniște și tihnă.
Tacâmurile din oțel cromat de înaltă calitate nu ruginesc și sunt foarte ușor de întreținut. De obicei, copiii sau persoanele vârstnice cu abilități motorii mai slabe le vor prefera pe cele cu mâner