Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: reconstrucția completă a unui apartament vechi

În urmă cu doi ani, Michaela, o tânără ambițioasă și simpatică, a primit o lovitură care i-a schimbat total viața atunci când soțul ei a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. De aceea și-a dorit să o ia de la capăt într-un apartament vechi pe care cu greu a reușit să îl achiziționeze. Dar nu mai avea nici energie și nici fonduri pentru renovare.

Prin urmare, designerii Renata Papai și Veronika Haroldova au preluat sarcina de a-i transforma apartamentul. Acest proiect a fost realizat de către o echipă de designeri profesioniști și difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Un nou apartament - o nouă etapă în viață

Michaela a rămas văduvă în ianuarie 2020. Soțul ei a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer în urmă cu opt ani. A suferit o operație, după care a trebuit să învețe totul de la zero, deoarece i-au fost afectați mai mulți centri nervoși. Misha a avut grijă de el, fiindu-i alături până în ultimul moment.

După moartea soțului ei, s-a mutat la Praga și și-a găsit un loc de muncă. Astfel a putut ca acasă, în Ledec, să își cumpere un apartament vechi. Cu ajutorul familiei sale, a reușit să demoleze pereții vechi, să scoată podelele și să înlocuiască conductele de apă și de scurgere.

Living „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Stil minimalist cu aer cald

Designerii au optat pentru nuanțe calde de bej și de culoarea lemnului. De aceea întregul decor are un aer ușor feminin. Accesoriile și mobilierul de culoare neagră oferă un contrast plăcut, adăugând dinamism interiorului.

Dining și bucătărie „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Armonia acccesoriilor

Toate camerele apartamentului sunt conectate armonios prin elemente care se repetă, cum ar fi aplice cilindrice sau motive abstracte care se regăsesc atât pe articolele textile, cât și înrămate pe perete. Acest lucru conferă apartamentului o armonie lină și gingașă.

Dormitor „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Holul „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Baia „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Makeover realizat cu ajutorul designerilor Renata Pápai și Veronika Haroldová.