Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: transformarea apartamentului într-un loc cozy

Janet este o adolescentă, în vârstă de 14 ani. Soarta nu a fost blândă cu ea. După ce a urmat un tratament de chimioterapie, a fost nevoită să locuiască într-un apartament doar împreună cu sora ei mai mare, Eliska, deoarece mama lor, din cauza dependenței de alcool, nu a putut să mai aibă grijă de ele. Surorile au fost recunoscătoare pentru ajutorul oferit în ceea ce privește amenajarea locuinței lor.

Acest proiect a fost realizat de către o echipă de designeri profesioniști și difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

O locuință pentru 2 surori

De 4 ani, Eliska, în vârstă de 28 de ani, are grijă singură de sora ei mai mică, Janet. Ea a îngrijit-o în timpul tratamentului pentru leucemie. Janet este acum în tratament de întreținere și din fericire, se pare că totul va fi bine.

Eliska și-a schimbat jobul de la coafor la un operator de telefonie din cauza condiției de sănătate a surorii sale și a situației Covid, dar ar vrea să se întoarcă la coafură.

Janet are o cameră nouă, mobilată de Fundația Pink Bubble, dar și holul, bucătăria și baia lor aveau nevoie de o transformare.

Bucătărie „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Camera pentru Elișka

Principalele dezavantaje în camera inițială a Eliskăi erau podeaua veche și lipsa unui spațiu de depozitare. Prin urmare, designerii au ales un șifonier spațios și o comodă în stil minimalist modern. Caracterul minimalist al mobilierului a fost înviorat de plafoniera și lampadarul în stil industrial.

Perdelele, accesoriile textile și culoarea lemnului au făcut ca întregul spațiu să fie plăcut și confortabil.

Camera „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Un stil idustrial mai feminin

În baie, hol și bucătărie, pereții au un aspect nefinisat de beton. Combinat însă cu accesoriile albe și accentele îndrăznețe de roșu, evocă un aer ușor industrial, dar confortabil în același timp.

Baia „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Holul „ÎNANTE“ și „DUPĂ“: