Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: makeover-ul unui apartament dezorganizat

Doamna Eva și cele trei fetițe ale sale și-au pierdut de curând tatăl, iar apartamentul de 2 camere amenajat într-un mod nepractic nu mai corespunde nevoilor lor. Această familie aparent fericită nu a dus o viață ușoară și are nevoie deopotrivă de un zâmbet și de un nou început.

Lasă-te inspirat de makeover-ul unui apartament lipsit de viață într-un spațiu primitor și bine pus la punct! Acest proiect este realizat de către designerii Andrea Hylmarová și Jan Beck, fiind difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Dispunerea armonioasă a spațiului

Eva, o văduvă curajoasă, locuiește cu cele trei fetițe simpatice ale sale într-un apartament cu două camere. În sufrageria conectată la bucătărie, Eva obișnuia să doarmă pe canapeaua extensibilă, dar pentru că nu este confortabilă, era nevoită să aducă o saltea suplimentară pentru a dormi pe ea în fiecare noapte.

Fetele cele mici, Izabela și Valerie (3 și 5 ani), au dormit în camera care era dormitorul principal. Cu toate acestea, camera a funcționat și ca depozit pentru lucruri, deoarece familia nu avea spațiul de depozitare necesar în apartament.

Prin urmare, Eva a sperat că designerii o vor ajuta cu amenajarea spațiului și îl vor transforma într-un spațiu locuibil.

Bucătăria - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Minimalism și verde pământiu

Echipa de designeri a ales o combinație de alb și negru, completată de o canapea în nuanță de verde pământiu, la fel ca scaunele și unele accesorii, respectiv o podea cu parchet din lemn. Această combinație a conferit spațiului o atmosferă relaxantă - necesară într-o casă cu copii.

Designerii au folosit eficient fiecare centimetru de spațiu disponibil pentru a amplasa dulapuri practice și minimaliste de-a lungul întregului perete de lângă televizor.

Cameră practică pentru 3 fetițe

Fetița cea mică dormea într-un pătuț în sufragerie cu Eva, iar celelalte două fete foloseau dormitorul doar pentru a dormi. Nu pentru că nu și-ar fi dorit să se joace sau să învețe în camera respectivă, ci pentru că nimic altceva nu încăpea în ea din cauza lucrurilor depozitate.

Eva își dorea un spațiu în care fetele să se joace, să învețe și să-și invite prietenii. Însă avea nevoie și de un spațiu de depozitare adecvat. Ceea ce a reprezentat o mare provocare pentru o cameră atât de mică, dar deloc imposibil.

Camera fetelor „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Soluție practică și atemporală pentru spațiu

Spațiul din cameră a fost folosit într-un mod practic astfel încât să poată găzdui toate cele 3 paturi, în timp ce întregul perete opus funcționează ca un sistem de depozitare cu dulapuri, rafturi și sertare pe cât de necesare, pe atât de practice.

Întreaga cameră este decorată într-o combinație ușor feminină de gri deschis și roz pudrat, care este accentuată de detalii în negru contrastant. Astfel s-a creat o atmosferă liniștitoare, plăcută și relaxantă pentru a asigura odihna revigorantă a fetițelor.

Hol „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Makeover realizat de către designerii Andrea Hylmarová și Jan Bek.