Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: makeover-ul unei case sumbre într-o locuință primitoare

După divorț, Markéta a fost nevoită să se mute din nou într-o casă care nu numai că păstra multe amintiri neplăcute, dar era și neîncăpătoare și sumbră totodată.

Lasă-te inspirat de makeover-ul unui interior monoton transformat într-un spațiu primitor și plin de energie pozitivă - proiect realizat de către designerii Kamila Douděrová și František Kobližka! Decoperă noul episod Bonami makeover realizat și difuzat în cadrul unei emisiuni de la Prima TV din Cehia!

Întoarcere la casa părintească

După divorț, doamna Markéta și cei doi copii s-au mutat cu tatăl ei, Vlastimil, în casa în care a copilărit. Nu a avut o copilărie ușoară. Mama ei era alcoolică, iar Markéta și fratele ei erau îngrijiți doar de tatăl și de bunica lor.

Tocmai din cauza amintirilor sale, Markétei nu i-a fost ușor să se întoarcă în această casă, unde trăise multe momente nefericite. Cu atât mai mult, designerii au avut o contribuție importantă în schimbarea energiei sumbre din casă, astfel încât familia să poată da restart unei noi vieți.

Bucătărie „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Dormitor luminos în culori pastelate

Până de curând, Markéta dormea pe canapeaua din sufragerie. Însă ca orice persoană fericită, merită propriul dormitor cu un pat mare. Camera este dominată de un tapet cu motive florale care, combinat cu accesorii roz pudrat și un fotoliu, creează o atmosferă optimistă în interior.

Dormitor „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Camera unei fete - viitor designer

Lucie, fiica de 14 ani a Markétei, a descoperit o pasiune pentru schițe și design vestimentar. Desenele ei i-au inspirat pe designeri în alegerea decorațiunilor și în alegerea tapetului de pe peretele din spatele patului ei.

Detaliile negre sunt „îndulcite” de alegerea accesoriilor și decorațiunilor textile de culoare roz pal. Aceste culori se completează reciproc în mod remarcabil, astfel încât spațiul arată armonios, destinat odihnei, relaxării și intimității.

Camera fetei „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

O cameră confortabilă pentru băiat

Designerii au amenajat camera pentru Joseph, în vârstă de opt ani, într-un mod practic, astfel încât acesta să se poată dezvolta corect odată cu ea pentru mulți ani de acum încolo. Perdelele și draperiile lungi și covorul cu motive geometrice, care se potrivesc cu tapetul și cu lenjeria de pat, sporesc confortul din camera copilului.

Camera băiatului „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Cameră pentru bunicul

Tatăl Markétei, Vlastimil, locuiește într-o cameră foarte mică. Prin urmare, designerii au păstrat un design minimalist în ceea ce privește culorile, mobilierul și accesoriile folosite. Covorul plăcut la atingere și perdelele lungi au contribuit din nou la senzația de „căldură” a camerei.

Cameră pentru bunicul „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“: