Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: makeoverul casei într-un interior modern și luminos

Anul trecut, în luna martie, Marta și-a pierdut atât soțul, cât și tatăl, din cauza infecției cu Covid-19. Pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă grea din viața ei, Marta și-a dorit să renoveze casa în care locuiește împreună cu fiul ei, Michal, soția acestuia și cei doi copii ai lor.

Descoperă modul în care locuința unei familii cu o situație financiară precară fost transformată cu ajutorul designerilor Jaroslava Hájková și Hana Šmejkalová, un makeover realizat și difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Renovarea casei - un nou început

Marta și-a dorit să doarmă în aceeași cameră cu nepoții ei, să fie convisă că toți sunt în siguranță. O problemă majoră era vechiul boiler pe gaz, care, la un moment dat, a cauzat și un accident care le-ar fi putut fi fatal.

Așa că designerii au decis să pună mâna la treabă și să îi ajute pe Marta și pe cei dragi ei la renovare. Inspiră-te din această transformare a unui spațiu vechi și nefuncțional într-o casă aerisită, practică și plină de lumină.

Livingul - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Diningul - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Bucătărie și dining

Principala dorință a Martei a fost să aibă un blat de lucru suficient de mare în bucătărie și o mulțime de dulapuri de depozitare pentru a avea totul la îndemână. Culorile bucătăriei se asortează cu restul interiorului transformat. Combinația de alb, culoarea lemnului și gri face ca spațiul să arate mereu curat, aerisit și armonios.

Un accesoriu excelent ales pentru a fi folosit sub masa dining este covorul rotund de exterior. Acesta rezistă la traficul intens și este extrem de ușor de întreținut. Prin urmare, este potrivit și pentru podeaua din casă, nu doar pentru balcon.

Bucătăria - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Dormitor pentru tinerii părinți

Mansarda cu pereții nefinisați a fost transformată într-un dormitor relaxant pentru fiul Martei, Michal, și partenera lui. Deși combinația neutră de alb și gri din această cameră este aparent rece, a fost creat un aer călduros și confortabil vizual cu ajutorul covorului pufos cu fire lungi, perdelele vaporoase și tapetul cu tematică naturală .

Dormitor la mansardă - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Camera nepoților și a Martei

S-au păstrat unele piese de mobilier în această încăpere, inclusiv paturile. Pentru makeover s-a apelat la înlocuirea perdelelor, corpurilor de iluminat, tapetului și au fost adăugate câteva accesorii și decorațiuni. Dovada că și cu puțin poți schimba atmosfera generală a unei camere.

Camera copiilor - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Pentru realizarea acestui makeover impresionant sunt responsabili designerii Jaroslava Hájková și Hana Šmejkalová.