Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă vase de gătit premium!

Îți place să savurezi mâncăruri delicioase, sănătoase, dar fără să investești prea mult efort și timp pentru a le găti? Vesela de calitate reprezintă cheia succesului garantat. Ți-am pregătit o selecție de oale și tigăi de calitate de la branduri renumite, pe care le folosesc chiar și bucătarii profesioniști. Inspiră-te și tu!

Brandul de Buyer

- o companie de familie din Franța ale cărei produse de bucătărie și de cofetărie de calitate superioară au o tradiție începută în 1830. Tigăile, oalele, cratițele, caserolele și alte ustensile pe care le găsești la Bonami se caracterizează prin durabilitate și funcționalitate ridicată. O mare parte dintre acestea sunt realizate manual, iar experiența acumulată de zeci de ani își spune cuvântul când vine vorba de calitate.

Pentole Agnelli

...este un brand premium cu o istorie și o tradiție de peste 110 ani, iar 75% dintre bucătarii italieni folosesc produsele sale.

O alegere excelentă pentru cei pretențioși și pentru cei care își doresc ceva special. Oalele și tigăile Pentole Agnelli sunt fabricate din materiale de calitate. Acestea rezistă la o utilizare frecventă pentru o perioadă îndelungată.

Brandul WMF

Produse de calitate, funcționale și bine lucrate, care îndeplinesc chiar și cele mai înalte standarde de design. Un brand care este pe piața de profil de mai bine de 160 de ani!

Toate produsele sunt concepute pentru a le oferi clienților o experiență excelentă de pregătire a alimentelor. Succesul WMF este demonstrat de numeroasele premii de design pe care compania le-a câștigat an de an.

Aruncă o privire la alte accesorii de bucătărie pe care le avem la Bonami!