Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un vis devenit realitate: transformarea radicală a bucătăriei și holului

Mama Eliškăi, Veronika, și-a pierdut soțul, Vladan, din cauza Covid-19.
Cu ajutorul prietenilor, a reușit să finalizeze doar parțial renovarea apartamentului său. Nu i-au mai ajuns banii însă și pentru reamenajarea bucătărie și holului.

Descoperă cum designerii profesioniști i-au transformat radical bucătăria într-un spațiu modern, punând în valoare două piese de mobilier vechi.
- makeover difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Reconstrucție neterminată

Când Veronika l-a întâlnit pe Vladan, a fost dragoste la prima vedere. Nu mult după aceea a dat naștere fiicei lor, Eliška. Dar, lovitura fatală dată de Covid-19 a lăsat-o pe Veronika singură în mijlocul reconstrucției. Din fericire, prietenii au ajutat-o să reconstruiască dintre camerele care fuseseră distruse, dar nu întreg apartamentul. Prietena ei, Zuzana, le-a cerut designerilor să o ajute cu bucătăria și holul.

Amenajarea a fost creată în funcție de un bufet și un birou vechi pe care Veronika dorea să le păstreze. Pentru ca piesele antice să iasă în evidență, designerii au ales o mobilă de bucătărie albă. Au nivelat podeaua strâmbă și au așezat deasupra ei gresia cu design de patchwork, pe care au folosit-o și ca faianță.

Sfat util:

Dacă te tentează și pe tine o faianță îndrăzneață, dar nu ai încă suficient curaj să o înlocuiești pe cea veche, poți să îți înveselești interiorul cu autocolante. Acestea pot fi utilizate pe pereți, gresie sau pardoseală.

Bucătăria - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

O surpriză din partea designerilor, în special pentru micuța Eliska, a fost o bucătărie de jucărie încorporată, ascunsă în spatele unei uși de dulap, chiar în bucătărie.

Holul - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“::

Veronika a reușit să renoveze celelalte camere din apartament - livingul, dormitorul și camera Eliškăi, cu ajutorul Zuzanei și al prietenilor. Designerii au „însuflețit" aceste camere cu mici decorațiuni și accesorii textile noi.

Designerii care au fost responsabili pentru transformarea acestui interior: Kamila Douděrová și František Kobližka.