100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un vis devenit realitate: transformarea radicală a bucătăriei și holului

Mama Eliškăi, Veronika, și-a pierdut soțul, Vladan, din cauza Covid-19.
Cu ajutorul prietenilor, a reușit să finalizeze doar parțial renovarea apartamentului său. Nu i-au mai ajuns banii însă și pentru reamenajarea bucătărie și holului.

Descoperă cum designerii profesioniști i-au transformat radical bucătăria într-un spațiu modern, punând în valoare două piese de mobilier vechi.
- makeover difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Reconstrucție neterminată

Când Veronika l-a întâlnit pe Vladan, a fost dragoste la prima vedere. Nu mult după aceea a dat naștere fiicei lor, Eliška. Dar, lovitura fatală dată de Covid-19 a lăsat-o pe Veronika singură în mijlocul reconstrucției. Din fericire, prietenii au ajutat-o să reconstruiască dintre camerele care fuseseră distruse, dar nu întreg apartamentul. Prietena ei, Zuzana, le-a cerut designerilor să o ajute cu bucătăria și holul.

Amenajarea a fost creată în funcție de un bufet și un birou vechi pe care Veronika dorea să le păstreze. Pentru ca piesele antice să iasă în evidență, designerii au ales o mobilă de bucătărie albă. Au nivelat podeaua strâmbă și au așezat deasupra ei gresia cu design de patchwork, pe care au folosit-o și ca faianță.

Sfat util:

Dacă te tentează și pe tine o faianță îndrăzneață, dar nu ai încă suficient curaj să o înlocuiești pe cea veche, poți să îți înveselești interiorul cu autocolante. Acestea pot fi utilizate pe pereți, gresie sau pardoseală.

Bucătăria - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

O surpriză din partea designerilor, în special pentru micuța Eliska, a fost o bucătărie de jucărie încorporată, ascunsă în spatele unei uși de dulap, chiar în bucătărie.

Holul - „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“::