100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un vis devenit realitate: transformarea apartamentului într-un spațiu fresh

Bunica Pavla, în vârstă de 75 de ani, nu a avut o viață ușoară. Până în ultima clipă, a avut grijă nu doar de părinții ei bolnavi, ci și de soțul ei. Nepoata Eliška care a locuit și ea cu bunica o perioadă a vrut să-i mulțumească și a înscris-o la o emisiune TV.

Prin urmare, designerii Jaroslava Hájková și Hana Šmejkalová au preluat sarcina de a-i transforma apartamentul. Acest proiect a fost realizat de către o echipă de designeri profesioniști și difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

O soartă dificilă

Pavla crede că a avut ghinion în genele ei. Părinții i s-au cunoscut în lagărul de concentrare. Pe tot parcursul vieții ei a primit sprijin financiar de la fratele emigrat în Suedia cu care vorbește încă zilnic la telefon.

Atât părinții cât și soțul de care Pavla s-a îngrijit au decedat în decurs de jumătate de an. Acum ea locuiește doar cu Amalka cățelul de rasă Yorkshire. Cel mai mult visa să își renoveze bucătăria și baia, în care a căzut de câteva ori pentru că nu mai prezentau siguranță.

Living „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Design curat și proaspăt

Designerii au adus lumină întregului spațiu cu ajutorul unui tablou alb, dar pentru a nu fi prea impersonal au ales și multe plante vii pe care le-au aranjat lângă un superb tapet floral.

Designerii au considerat un perete din bucătărie ca fiind inutil eliminându-l și oferind mai mult spațiu practic.

Bucătăria „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Holul „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Baia „ÎNAINTE“ și „DUPĂ“:

Makeover realizat cu ajutorul designerilor Jaroslava Hájková și Hana Šmejkalová.