Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un brad de Crăciun în stil minimalist natural

Trendul major al acestui an în privința decorațiunilor de Crăciun se bazează pe o reîntoarcere la natură, inspirată de minimalismul stilului nordic. Naturalețea ia locul opulenței excesive, în timp ce simplitatea merge mână în mână cu materialele și prelucrarea de cea mai bună calitate.

Lasă-te inspirat și tu de magia ornamentelor, decorațiunile originale și strălucirea discretă a acestor piese. Cu ajutorul lor, vei obține un decor festiv cald, plăcut și relaxat.

Simplitate înainte de toate...

...Chiar și atunci când vine vorba de alegerea materialelor și a ornamentelor pentru decorul de Crăciun.

Evită ornamentele din plastic, sclipiciul, paietele și culorile țipătoare. Dimpotrivă, alege lemnul, paiele, țesăturile, hârtia sau sticla pe post de materiale pentru toate piesele.

Pe lângă faptul că sunt ecologice, materialele naturale nu se demodează niciodată. Așadar, chiar dacă le vei regăsi uitate într-o cutie peste mulți ani, vor fi la fel de stilate.

Nuanțe pământii și naturale

Paleta de culori este determinată, în mare parte, de materialul ales pentru decorațiuni.

Dacă alegi, așadar, să mergi pe varianta unor tonuri neutre de bej sau crem, este recomandat să le completezi cu nuanțe pământii de maro sau cărămiziu.

Bineînțeles, trebuie să punctezi și câteva elemente într-o culoare mai pronunțată, cum ar fi albastru profund, auriu sau roșu. Totul depinde de gusturile tale.

Focus pe detalii simpatice și interesante

Minimalismul nu este niciodată sinonim cu plictiseala. Personalitatea sa se ascunde sub cele mai mici și neașteptate detalii.

Spre exemplu, poți etala niște recipiente din lemn învelite în catifea ori câteva ornamente metalice, decorate cu ilustrații jucăușe.

Câteva căsuțe din lemn, așezate inspirat sub brad, vor înlocui cu succes clasicele cutii goale de cadouri.

În stil minimalist

Împachetează cadourile în hârtie cu model minimalist, în culorile ornamentelor din brad.

Îți garantăm că totul va arăta magic în Ajunul Crăciunului!

Nu uita de restul camerei!

Completează atmosfera de sărbătoare din cameră cu decorațiuni luminoase care pot fi plasate pe pervazul ferestrei, pe masă sau pe comodă.

Optează pentru piese monocrome, în culori nu foarte stridente, fără să deranjeze vizual.