-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Trend: un decor de interior „proaspăt”, în nuanțe de verde mentă

Neo-mint este culoarea anului 2020 conform WGSN (Worth Global Style Network), organizația care prezice tendințele în fiecare an.
Probabil că nu întâmplător, culoarea oului de rață a fost aleasă de specialiști să promoveze începutul acestei decade, care se va concentra simultan pe dezvoltarea științei și a conservării naturii.
Pastelată, calmantă, reconfortantă și naturală neo-mint este o culoare neutră, care place femeilor și bărbaților.
Motive suficiente pentru care să fie inclusă și în decorul din casa ta, nu-i așa?

De ce este trendy acum?

Nu vei crede poate cât de multe pot fi exprimate printr-o singură culoare. Experții au ales-o culoarea anului 2020, de exemplu, considerând-o simbol al legăturii dintre știință și natură, al optimismului pe termen lung, dar și al neutralității care estompează diferențele de gen.

Și lista simbolurilor poate fi continuată. În orice caz, pentru noi este o culoare proaspătă, care va arăta grozav fie pe canapeaua ta din living sau sub forma decorațiunilor și accesoriilor practice.

Cum o integrezi în decorul interior

Neo-mint este una dintre nuanțele mai reci și pastelate de verde.
Este o nuanță care mărește vizual spațiul și are efecte calmante, ideală pentru relaxare și meditație.

Dacă dorești doar un impuls fresh și interesant pentru living, începe cu articolele textile precum o pernă, perdele sau un covor. Pentru o culoare de ansamblu, designerii de interior recomandă să o alegi pentru un perete din încăpere. Dar, cu siguranță, o canapea în acest verde pastel divin poate fi declarată vedeta livingului fără ezitare.

Unde se potrivește?

În dormitor, baie, bucătărie, pe scurt, oriunde ai nevoie pentru a crea o atmosferă plăcută de relaxare, cu o senzație de prospețime.

Arătă excelent mai ales în combinație cu albul sau lemnul natural, deschis la culoare.