Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Urban gardening: noul trend în grădinărit

Te minunezi de câte terase se transformă în oaze de verdeață în ultima vreme? Urban gardening este o nouă tendință care își dorește să readucă natura în orașe.

Dacă iubești plantele, cultivarea fructelor și legumelor, ghivecele originale pentru flori și materialele textile cu motive tropicale, transformă-ți și tu balconul sau terasa într-un loc de relaxare verde și natural.

Natura din nou la oraș

În ce privește digitalizarea și modernizarea stilului nostru de viață nu trebuie să ne plângem, dar oare, nu am uitat puțin de flori și legume? Urban gardening este stilul creat ca răspuns la separarea tot mai mare a omului de natură.

Îl poți percepe ca pe o tendință, conform căreia să îți amenajezi balconul sau terasa, dar și ca pe un stil de viață. Înverzește-ți terasa cu multe plante, plantează un copac mic într-un ghiveci sau crește câteva legume și fructe!

Povestea începe cu un ghiveci

Inițierea ta în Urban Gardening poate începe cu un ghiveci cu arpagic, pătrunjel sau mentă și va continua până când vei avea o adevărată grădină în balcon.

Pentru iubitorii stilului boho avem pregătite ghivece de agățat, iar pentru cei care uită să ude florile, ghivece cu sistem de auto-irigare.

Verde din plin

Dacă nu ești încă pregătit spiritual să începi grădinăritul pe balcon, alege accesorii și decorațiuni verzi. Materialele textile cu modele cu frunze îți pot transforma rapid balconul sau terasa într-o junglă.