Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 LeiÎnregistrareLogare50 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Transformă locul de lângă fereastră într-un colț boem de cabană

Cu toții avem momente de nostalgie când ne dorim să fim într-un decor intim, confortabil, și să bem cafea în fața unei ferestre cu priveliște care-ți taie respirația. Dar cum ar fi oare să avem doar pentru noi un decor identic, de care să ne bucurăm nelimitat?

Până când mutatul la munte va deveni plauzibil, aducem atmosfera boemă chiar în inima casei tale. Descoperă piesele, luminile și texturile materialelor cu care poți transforma spațiul unei simple ferestre într-un decor desprins din cataloagele de schi!

Câștigă sentimentul de căldură prin cromatică

Luminozitatea definește de la început decorul pe care ți-l dorești. Ca să îi dai acel touch romantic, de intimitate, folosește-te pe deplin de combinații și tonuri de culori calde, pe care le poți completa cu corpuri de iluminat sau șiraguri luminoase.

De la draperiile pe care le alegi, la pernele cu care însuflețești decorul, toate pot fi încadrate într-o cromatică specifică. Păstrează maxim 3 nuanțe pe care să le asociezi în diverse combinații.

Joacă-te cu texturile

Materialele sunt esențiale pentru întreaga atmosferă. Simțul tău tactil va fi în al nouălea cer înconjurat de texturi rustice autentice, precum lemnul, blană faux, țesături naturale, piele.

Un fotoliu, un șezlong sau o băncuță pot fi piese-cheie pentru noul tău spațiu preferat din locuință. Alătură-i o măsuță auxiliară pe care să-ți ții cafeaua și cartea care o însoțește.