Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Tot ce ai nevoie pentru spălat și călcat

Poate că spălatul și călcatul rufelor nu se numără printre activitățile tale preferate, dar trebuie să recunoști că nu pot fi evitate la nesfârșit.

Ți-am pregătit o selecție de coșuri de rufe estetice, mese de călcat și uscătoare de rufe practice, dar și o mulțime de alte gadgeturi și accesorii utile pentru a face treburile casnice mai plăcute.

1. Coș pentru rufe

Un coș de rufe te ajută să păstrezi rufele purtate într-un singur loc. Indiferent care este motivul pentru care dorești să separi hainele, e foarte practic să folosești un coș pentru rufe deschise la culoare și unul pentru cele închise la culoare, economisind astfel timp la sortarea hainelor.

2. Uscător de rufe

Un uscător pentru rufe este un obiect indispensabil în orice casă. Uscătoarele pliabile sau montate pe perete sunt potrivite pentru apartamentele mici. Sunt utile pentru că le poți plia după ce hainele s-au uscat și nu vor mai ocupa spațiu inutil în cameră. În cazul în care ești o persoană ocupată trebuie neaparat să încerci un uscător de rufe electric. Dacă beneficiezi de o grădină sau o terasă, un uscător de rufe pentru exterior este alegerea ideală.

3. Masă de călcat

În timp ce pentru unii călcatul este plictisitor, pentru alții este o activitate plăcută, de ce nu, de calmare. Oricum, totul va fi mai bine dacă alegi o masă de călcat stabilă, de preferință cu priză și suport pentru cablu. O husă specială pentru masa de călcat te ajută să calci mai rapid economisând timp de până la 50%.

Ai nevoie de ajutor? Descoperă mai multe produse și sfaturi utile!