20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături

Top 5: decorațiuni luminoase de Crăciun pentru casă

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Cu siguranță îți dorești și tu o atmosferă confortabilă și romantică acasă de Crăciun. Asigură-te că nu uiți de luminițele tradiționale, care te ajută să ai efectul dorit cu un efort minim.

Pentru a face decorarea mai ușoară am selectat 5 sfaturi utile pentru iluminatul decorativ de Crăciun.

Coronițe cu lumini de Crăciun

Chiar de la intrare casa ta va fi decorată cu stil. Nu trebuie să fie vorba, însă, de un decor scump și grandios. Agață pe ușă o simplă coroniță luminoasă, care va induce spiritul Crăciunului care se apropie.

Bineînțeles, poți agăța coronița și în interior, deasupra unei comode din living sau pe perete în bucătărie.

Încearcă, de exemplu, coronița de Crăciun cu LED Star Trading Thuja, care vine cu un temporizator și economisește energie. Așadar, factura de electricitate nu va fi prea mare.

Steluțe luminoase de Crăciun

Dacă îți plac steluțele luminoase de Crăciun la fereastră, alege-le pe cele cu suport sau o altă posibilitate ar fi să le agăți în loc de ghirlande luminoase.

O impresie deosebită va crea steaua luminoasă de Crăciun Star Trading Line Christmas Star cu LED și faci și economie de energie.

Ghirlande luminoase pentru pomul de Crăciun

Ce nu trebuie să lipsească cu siguranță din nicio casă este cel puțin o instalație de Crăciun. O poți folosi nu doar pentru a ilumina bradul în fiecare seară.

O ghirlandă luminoasă poate fi folosită și ca decorațiune pentru masa de Crăciun sau să o transformi într-un felinar luminos. Fii creativ!

De exemplu, instalația cu LED Bonami Essentials este ideal. Cele 100 de lumini strălucesc cu o lumină albă și caldă.

Ghirlandele cu luminițe funcționează, de asemenea, cu baterii, astfel încât nu trebuie să te limitezi doar la amplasarea lângă o priză electrică. Iar dacă ești un spirit creativ poți crea un felinar DIY cu ajutorul lor.

Decorațiuni luminoase de Crăciun

Pe lângă cele enumerate mai sus există și alte tipuri de decorațiuni luminoase. Depinde de tine dacă preferi un design neutru sau unul tradițional de Crăciun.

Alege pentru un decor de poveste decorațiunea luminoasă suspendată din hârtie roz Marigold de la brandul suedez Markslöjd, pe care o poți folosi nu doar de Crăciun.

Sfeșnice electrice de Crăciun

Dacă îți place să iei cina la lumina lumânărilor, dar vrei să elimini toate riscurile asociate cu flăcările pâlpâitoare, o versiune electrică este soluția ideală pentru tine.

Sfeșnicul electric Markslöjd poate fi așezat pe masă, pe o comodă sau pe pervazul ferestrei.