20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături

TOP 5: Coptul prăjiturilor de Crăciun

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Indiferent dacă vei face de Crăciun cozonacul tradițional și multe alte feluri de prăjituri sau doar un platou cu biscuiți înainte de Ajun, pur și simplu nu te poți lipsi de forme și tăvi de copt.

De aceea, am ales cinci gadgeturi de bucătărie de care ai nevoie cu siguranță. Pe majoritatea, chiar le vei putea folosi pe tot parcursul anului.

Forme de tăiat aluatul pentru prăjituri de Crăciun

Nu multă lume își poate imagina Crăciunul fără prăjiturile tradiționale. Așa că în trusa ta ar trebui să existe cel puțin câteva matrițe și forme de decupat aluatul.

Cu setul de forme de tăiat de la Dr. Oetker poți crea fursecuri drăguțe care nu vor trece neobservate pe platoul de prăjituri.

Forme de copt de Crăciun pentru chec cu fructe

Poți coace deserturi grozave nu doar în perioada Crăciunului.

Cozonacii și checurile pot fi pregătite cu ajutorul formei de copt de la Dr. Oetker, care este fabricată din oțel. Aceasta poate rezista la temperaturi de până la 230°C și are o suprafață antiaderentă.

Forme de copt pentru chec bundt

Printre deserturile de sărbători se numără și prăjitura bundt. Cu formă de copt de la Bonami Selection acesta nu se va remarca doar prin gust, ci și prin modelul deosebit.

.

Grație formei din aluminiu, ușor și rezistent, aluatul se coace uniform, astfel încât poți fi mai încrezător că prăjitura nu se va arde. Stratul antiaderent te asigură că poți scoate cu ușurință prăjitura coaptă din formă

Tăvi de copt

Coptul prăjiturilor este o plăcere, iar brandul britanic Sabichi știe bine acest lucru. De aceea, pune un mare accent pe design, funcționalitate și materiale de calitate pentru ustensilele lor de bucătărie, iar acest lucru este valabil și când vine vorba de tava de copt.

Făcăleț din lemn cu model pentru aluat

Dacă vrei ca fursecurile linzer sau biscuiții să aibă un model deosebit, dar nu te pricepi la decorare, te poți baza pe un sucitor cu model Valek Circles.

Un astfel de făcăleț creează modele impresionante pe aluat cu efort minim din partea ta, dar cu un efect mare vizual. Este exact ajutorul de care ai nevoie înainte de Crăciun.