-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Tendințe în designul de interior în 2022

Care vor fi tendințele în materie de amenajări de interior în 2022? Descoperă mai jos cum să-ți amenajezi casa în funcție de ultimele tendințe și de ce piese de mobilier, culori, materiale, articole textile și decorațiuni ai nevoie.

Trendul nr. 1

Sustenabilitate

Materialele naturale sunt în continuare în tendințe în 2022. Înlocuiește plasticul, pe cât posibil, cu materiale reciclate, bambus sau țesături naturale. Mobilierul din lemn, un covor din lână, corpuri de iluminat din plută sau bambus, o lenjerie de pat din in sau un coș făcut din iarbă de mare - toate acestea aduc un aer de originalitate interiorului și, în plus, vei ajuta și natura.

Trendul nr. 2

Nuanțe de pământ

Sunt culori indicate pentru a ne decora interioarele. Maro, bej, gri, verde mai închis, albastru, portocaliu, roșu închis - toate aceste culori le regăsim afară, când plimbăm într-un parc sau prin pădure. Într-un decor similar cu natura te vei simți mereu relaxat și în siguranță.

Trendul nr. 3

Casa ta - refugiul tău

Petrecem mai mult timp înăuntru decât înainte, așa că este important cum ne simțim acasă. La fel ca în modă, confortul este un aspect de care trebuie să ții cont și când îți amenajezi casa. Păturile moi, pilotele pufoase, covoarele și pernele catifelate ne dau un sentiment de siguranță. Alege mobilier și accesorii de calitate pentru a te bucura de un confort maxim!

Trendul nr. 4

Spațiu aerisit

Următoarea tendință este un decor simplificat. Dulapurile de bucătărie, mari și suspendate, sunt înlocuite cu etajere pe care accesoriile și ustensilele stau la vedere. Ne luăm „Adio!” și de la biblioteca sofisticată de perete din living și o înlocuim cu un model minimalist sub formă de rafturi.

Trendul nr. 5

„Urban jungle", dar nu exagerat

Anul viitor, nu exagera cu multitudinea de plante în fiecare încăpere. Va fi încă la modă să ai o casă decorată cu plante și flori, dar acestea nu ar trebui să te copleșească.

Descoperă și alte tendințe pentru anul 2022!