Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă tendințele pentru amenajarea grădinii sau balconului în 2021

Vrei să nu ratezi nimic din ce va fi în tendințe anul acesta pentru grădină? Ți-am pregătit o selecție cu mobilier, covoare și corpuri de iluminat de exterior, dar și multe accesorii elegante dintre care să alegi!

Acum este cel mai bun moment pentru a te pregăti de sezonul cald! ♥

Noul „interior” este afară

Vrem să petrecem tot mai mult timp în aer liber. De aceea, terasele, balcoanele sau grădinile concurează cu livingul prin a ne oferi un real confort și design unic.

Canapelele de grădină moi sau scaunele suspendate joacă un rol cheie. Doar după câteva clipe petrecute pe o astfel de canapea parcă nu ai mai vrea să te întorci înăuntru prea curând.

Un spațiu mic ...

Poate fi o provocare să-l aranjezi în așa fel încât să fie funcțional, dar și confortabil. O adevărată oază poate fi creată chiar și în 3 m².

O masă pliabilă, un scaun sau un futon de exterior și câteva ghivece cu flori se vor potrivi perfect și în cele mai mici balcoane.

Tonuri naturale

Anul acesta, paleta de culori pentru mobilier cuprinde tonuri neutre, care aduc calm, blândețe și lumină în toate colțurile.

Culorile aprinse pot fi prezente în amenajare doar prin accesorii mici sau flori naturale.