Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă tendințele pentru amenajarea grădinii sau balconului în 2021

Vrei să nu ratezi nimic din ce va fi în tendințe anul acesta pentru grădină? Ți-am pregătit o selecție cu mobilier, covoare și corpuri de iluminat de exterior, dar și multe accesorii elegante dintre care să alegi!

Acum este cel mai bun moment pentru a te pregăti de sezonul cald! ♥

Noul „interior” este afară

Vrem să petrecem tot mai mult timp în aer liber. De aceea, terasele, balcoanele sau grădinile concurează cu livingul prin a ne oferi un real confort și design unic.

Canapelele de grădină moi sau scaunele suspendate joacă un rol cheie. Doar după câteva clipe petrecute pe o astfel de canapea parcă nu ai mai vrea să te întorci înăuntru prea curând.

Un spațiu mic ...

Poate fi o provocare să-l aranjezi în așa fel încât să fie funcțional, dar și confortabil. O adevărată oază poate fi creată chiar și în 3 m².

O masă pliabilă, un scaun sau un futon de exterior și câteva ghivece cu flori se vor potrivi perfect și în cele mai mici balcoane.

Tonuri naturale

Anul acesta, paleta de culori pentru mobilier cuprinde tonuri neutre, care aduc calm, blândețe și lumină în toate colțurile.

Culorile aprinse pot fi prezente în amenajare doar prin accesorii mici sau flori naturale.

Home office la aer

Indiferent de cum e situația pandemică, lucratul de acasă va rămâne o variantă pentru mulți dintre noi. Deci, de ce să nu lucrezi și de pe terasă?

O masă stabilă, un scaun confortabil și o umbrelă de soare sau un loc sub un copac sunt îndeajuns pentru început. ♥

Distracția nu se termină pe înserat

Luminează-ți grădina și balconul - cu cât mai mult, cu atât mai frumos.

Ghirlandele luminoase, lumânările și lămpile transformă spațiul de șezut amenajat în aer liber, în locul perfect pentru petreceri.

Bucătărie în aer liber

Să servești masa în grădină în timpul verii este un lucru normal, dar ce zici de gătitul afară? Nu îți face griji, bucătăria în aer liber nu trebuie să fie complicată.

Îți trebuie un cărucior practic de servire și o masă cu spațiu de depozitare. Vei avea totul la îndemână, fără să fii nevoit să mergi în casă pentru boluri, tacâmuri sau farfurii când prepari o salată sau grătar.