-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Dining modern cu influențe scandinave

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Simplitate și armonie. Acestea sunt atributele de bază pentru un dining inspirat din estetica scandinavă. Cu linii simple, o abordare minimalistă în alegerea mobilierului și a decorațiunilor, dar și abilitatea de a jongla cu diverse texturi - acest stil este ideal mai ales pentru spațiile mici.

Inspiră-te și amenajează-ți diningul pentru a fi mereu în tendințe!

Un decor simplu

Pentru o amenajare scandinavă, materialele naturale, în special lemnul, joacă un rol de bază. Atunci când alegi piese individuale concentrează-te pe: simplitatea designului, materiale de calitate și o prelucrare precisă. Vei obține un decor fin și original datorită desenului natural al lemnului, cu linii accentuate.

Combină piesele mari din lemn cu detalii metalice și culori deschise pentru a te ajuta la crearea unui spațiu luminos și aerisit.

Eleganță

Pentru mese și scaune alege forme și culori simple; ideal într-o paletă neutră. Cu negru, gri și crem poți crea baza perfectă pentru decorarea ulterioară cu elemente mai distinctive.

Trucul favorit al designerilor

De asemenea, o notă originală vei obține prin combinarea scaunelor cu formă similară, dar cu texturi și culori diferite.

Servește masa cu stil

Elementele naturale vor juca un rol de bază chiar și în cazul servirii. Nu ezita să combini diferite structuri și materiale.

Cu ajutorul diferitelor tonuri de culoare poți obține o compoziție de bază interesantă.

Farfuriile din ceramică, cu o structură impresionantă și într-o nuanță de pământ, tacâmurile negre din metal și șervețelele ocru din amestec de in se vor remarca pe blatul mesei din lemn.

Joc al contrastelor

Stilul minimalist ales pentru veselă este perfect pentru un astfel de experiment. Formele austere ale vaselor reprezintă o bază excelentă pentru combinarea cu piese colorate.

Aer mediteranean

Alege prezentarea și servirea pastelor sau a peștelui în stil sudic! Ai nevoie de suporturi din ratan pentru farfurii, vase din gresie ceramică și aspectul relaxat al mesei îți va aminti de vacanță.

Detaliile contează

Pentru un stil elegant alege forme simple, materiale și nuanțe similare serviciului de vase.
Cu toate acestea, nu dai greș cu o piesă mai deosebită, din punct de vedere al culorii sau al materialului, care va aduce dinamism spațiului.

Alegerea clasică este o vază distinsă cu flori, care va ieși sigur în evidență, dar și solnița & pipernița pot fi decorațiuni practice și atractive pentru masă prin designul lor interesant.