-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Un dining boem inspirat de peisaje exotice

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Mai mult decât un decor variat. „More is more.” Și nu doar în cazul materialelor și modelelor, ci și a decorațiunilor handmade, etnice, care amintesc de vacanțele petrecute pe tărâmuri îndepărtate. Mai ales acestea sunt tipice unui interior boho. Cu cât mai exotice, cu atât mai bine.
Pe scurt - un stil pentru cei visători și nonconformiști.

Inspiră-te și citește sfaturile noastre pentru amenajarea un dining „hippie”.

Patina este apreciată

Mobilierul și accesoriile dintr-un interior boho ar trebui să arate de parcă ar fi „trăit” deja o parte din viața lor cu mult înainte de a fi incluse în decorul casei tale. În mod ideal, dacă ar da și impresia că le-ai fi descoperit la un târg de vechituri în călătoriile tale prin țări exotice. Alege mobilier realizat din lemn tropical, închis la culoare, dar și câteva piese din ratan, care să lumineze spațiul. Decorațiunile - vaze, statuete și corpuri de iluminat inspirate din arta Orientului Mijlociu, sunt un „must-have”.

Undă verde pentru articolele împletite

Scaunele din ratan sunt foarte ușoare, confortabile și au un aspect fermecător. Aparent fragile, articolele din ratan sunt însă rezistente. Ratanul - fibră lemnoasă puternică și durabilă.

Concentrează-te asupra texturilor

O masă cu blat și structură din lemn masiv poate avea un aspect încărcat, mai ales într-o cameră mică. De aceea, alege un blat din lemn combinat cu o structură metalică pentru un aer rafinat.

Trucul oglinzilor

Oglinzile decorative, mai ales cele cu rame care amintesc de mandale sau alte motive orientale, nu sunt doar accesorii practice. Acestea reflectă lumina și măresc vizual spațiul .

Mai multe soluții de amenajare a diningului găsești aici!