Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Jobul din timpul jobului: home schooling în home office

Echilibristica între job și familie se transformă tot mai mult într-o provocare aflată la ordinea zilei. Când cele două se întâlnesc, trebuie să devii cea mai multitasking variantă a ta cu putință. Asta înseamnă că ai nevoie de câteva pregătiri ca să fii în formă pentru meetinguri și taskurile de birou, să păstrezi ordine în spațiul locuinței și să stabilești programul și pentru cei mici.

Te invităm la o ședință cu părinții, în care îți oferim 6 idei care să te ajute să „dezamorsezi” tensiunile iminente și să îți păstrezi „zenul” pentru perioada de home schooling sau vacanțe. Inspiră-te din lista noastră cu sfaturi ca să obții o atmosferă armonioasă de lucru, gătit și joacă chiar la tine acasă.

1. Delimitează-ți cu precizie spațiul de lucru

Este important să îți inspire confort, organizare, intimitate. Ar trebui să ai în vedere 3 piese esențiale:
1. Scaun ergonomic, confortabil pentru perioade îndelungate.
2. Birou care să-ți garanteze stabilitate și să-ți asigure spațiu suficient.
3. Elemente de delimitare, precum un paravan, în caz că biroul este instalat într-un open space.

2. Sincronizează-te eficient

Stabilește dinainte programul zilnic astfel încât să poți să organizezi timpul mini-echipei de acasă.
Păstrează alături clasicele organizatoare, planificatoare și mici gadgeturi de zi cu zi care îți simplifică viața.

3. Ține-i ocupați

Ajută-i să-și dezvolte creativitatea și imaginația cu jocuri, puzzle-uri și activități de învățare distractivă. Profită de pauzele tale cu fiecare ocazie să te destresezi și să alimentezi spiritul de competiție.

4. Asigură-le confortul necesar

Spațiului de lucru pentru copii i se impun aceleași reguli ca și celui al părinților, de confort și delimitare. Vei obține comoditate pentru cel mic cu un scaun confortabil, un birou la care să se simtă bine și un spațiu de relaxare.

5. Alege spațiul potrivit

Definește clar locul pentru timpul petrecut împreună. Stabilește-ți un spațiu neutru pentru atenția acordată celor mici, dar care să cuprindă tot confortul necesar. Canapeaua din living, fotoliul sau un covor plăcut la atingere - nu va fi greu să găsiți împreună locul preferat.

6. Bucurie în bucătărie

Împacă preferințele tuturor pentru pauza de masă. Bucurați-vă împreună de fiecare gustare, după ce te-ai asigurat că ai toate ustensilele de bucătărie necesare cu care să poți prepara ușor fiecare masă. Tăietorul de legume, blenderul, cookerul pentru orez și, bineînțeles, tava pentru pizza îți simplifică viața și reduc timpul petrecut în bucătărie.

Vei avea certitudinea că mesele rămân mereu sănătoase, create cu dragostea și atenția pe care le merită.