20% reducere sau mai mult înainte de Crăciun la 10 000+ de produse | Cumpără mai ieftin →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

5 sfaturi despre cum să îți organizezi garderoba

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Ai o mulțime de haine și, cu toate acestea, nu știi cu ce să te mai îmbraci? Nu ai nicio idee despre cum să îți organizezi hainele?

Îți vom arăta ce gadgeturi te vor ajuta să profiți la maximum de spațiul de care dispui și cum să-ți aranjezi eficient hainele.

Împarte rafturile pe categorii

Împarte rafturile pe categorii - cum ar fi tricouri, pulovere sau pantaloni. După aceea, segmentează aceste categorii folosind diferite organizatoare și separatoare. În practică, acest lucru constă în împărțirea categoriei de tricouri în tricouri fără mânecă, tricouri cu mânecă scurtă și tricouri cu mânecă lungă. În mod similar, poți împărți pantalonii în blugi, pantaloni de casă și pantaloni sport de trening.

Așază hainele pe care le folosești cel mai des la nivelul ochilor. Continuă în acest fel și pe celelalte rafturi în jos - de la cele mai folosite la cele mai puțin utilizate.

Sortează lucrurile pe umerașe

Pentru a agăța hainele pe umerașe este nevoie de un sistem practic. De exemplu, poți agăța în ordine succesivă pulovere fără mâneci, cu mâneci scurte, cu mâneci lungi, hanorace și după aceea jachetele. În cadrul fiecărei categorii, agață fiecare articol în funcție de culoare.

Pentru hainele din materiale fine și alunecoase, care necesită o îngrijire mai delicată și se șifonează ușor utilizează umerașe mai largi, de preferință din catifea pentru a împiedica alunecarea țesăturii. Nu alege umerașele din sârmă fiindcă ar putea deteriora țesăturile delicate. Folosește umerașe cu forme speciale pentru curele, genți, eșarfe sau pălării. Acestea îți oferă o imagine de ansamblu perfectă a tuturor articolelor.

Cum să împăturești hainele

Pliază hainele pe verticală în sertare. În acest fel, vei avea o vizibilitate mai bună asupra pieselor vestimentare și nu vei risca să strici tot teancul atunci când vrei să extragi un articol. Rafturile, rafturile mobile și sertarele sunt, de asemenea, utile pentru a păstra hainele bine organizate. Însă poți obține o organizare și mai eficientă cu ajutorul unor separatoare speciale care fac loc tricourilor, puloverelor, prosoapelor și lenjeriei de pat.

Gadgeturi practice pentru camera copiilor

Poți stivui lucrurile copiilor în cutii de depozitare diferite, în funcție de tipul de îmbrăcăminte. Astfel, poți aranja tricourile pe verticală într-o cutie și pantalonii în alta. Prin lipirea unei etichete cu o imagine a hainei pe fiecare cutie, copiii pot găsi cu ușurință ceea ce au nevoie fără ajutorul tău.

Organizarea lenjeriei de corp

Îți recomandăm să organizezi lenjeria intimă din comodă în rafturi, organizatoare sau cutii speciale. Acest lucru te va ajuta să împarți mai bine lenjeria intimă pe care o ai pentru uzul zilnic sau ocaziile speciale.