Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi utile pentru amenajarea zonei de dining by Timea Hadnagy

Designerul Hadnagy Timea creează proiecte frumoase de design interior pentru birouri, restaurante precum și pentru locuințe, exprimând povestea și stilul de viață al fiecărui beneficiar. Creează-ți un spațiu de poveste, în care să te simți bine și pe care să-ți pui amprenta personalității tale, cu ajutorul sfaturilor utile și practice ale designerului, care te vor ajuta să simplifici întregul proces de amenajare.

Imaginația este o sursă infinită de creativitate și idei, așadar lasă-te inspirat de ideile unui adevărat profesionist!

Criterii de selecție pentru masa ideală

Prima întrebare pe care ar trebui să ne-o adresăm este: Ce rol joacă masa în viața noastră? Cât de mult o folosim, pentru câte persoane, cât de rezistentă ar trebui să fie? O folosim pe post de birou sau doar pentru a servi masa? Gătim mult sau de obicei mergem la restaurant? Dacă putem elucida aceste „filtre” înainte de a o alege, putem găsi cu ușurință masa perfectă.

Când alegem forma ne gândim mai mult la funcționalitate, la ceea ce este confortabil și practic pentru fiecare persoană. Lemnul, ca material natural, va fi întotdeauna o alegere apreciată. În momentul de față, mesele în formă ovală sunt absolut în vogă.

Design și confort în alegerea scaunelor

Alegerea scaunelor potrivite reprezintă, de asemenea, un aspect fundamental. Dacă te numeri printre cei care au copii, o idee bună este să alegi materiale care sunt lavabile sau cel puțin ușor de curățat. Pe lângă aspect, este important și caracterul practic.

Pont: Dacă iubești natura și îți dorești un spațiu eco-friendly poți opta pentru piese de mobilier realizate din materiale biodegradabile, care să nu polueze. Iar asta pentru că la un moment dat vei dori să reamenajezi, iar multe din acestea vor ajunge la gunoi odată cu renovarea.

Iluminat de bază și preferențial

Corpurile de iluminat joacă un rol foarte important, așadar acestea ar trebui alese în concordanță cu stilul nostru de viață. De exemplu, dacă ești fan jocurilor de societate sau pur si simplu ești o fire romantică și obișnuiești să decorezi masa în stil romantic.

În zona de dining, cea mai bună alegere este, de obicei, o lustră suspendată cu mai multe brațe deasupra mesei, cu un unghi și o intensitate a luminii care pot acoperi întreaga masă. Desigur, utilizarea unei surse de lumină de bază, în alt loc al acestei încăperi, este primordială.