REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Petrece timp la soare pe balcon!

Profită din plin de zilele însorite și de serile plăcute și lungi de vară și încarcă-ți bateriile cu energie!

Poloneza Agnieszką Antosik ne-a pregătit câteva sfaturi utile și o selecție de mobilier de grădină, decorațiuni, corpuri de iluminat și accesorii care să te îmbie la relaxare în fiecare zi.

Balcon însorit

Cea mai bună zonă de relaxare este aceea în care ne putem deconecta de stresul zilnic. Nu poți pleca în locuri exotice anul acesta? Nu este o problemă.

Îți poți crea o adevărată oază de relaxare pe balconul tău. Alege mobilier împletit, practic și accesorii în stil boho, întinde un futon confortabil pe podea sau un covor și peste el pături și perne. Pregătește o cafea proaspătă, pune muzică și relaxează-te la soare.

Sfatul nostru: Pe balcon te poți proteja de razele puternice ale soarelui cu perdele albe.

O oază pentru trup și suflet

„O prioritate pe lista mea în acest an a fost amenajarea spațiului din exetrior. Îmi doream de mult timp o terasă de vis. Știam că trebuie să fie în stil clasic și natural, dar și deosebit de fermecătoare. Frumoasă, dar mai ales funcțională.

Când am ales mobilierul de exterior am încercat să fiu atentă la fiecare detaliu, astfel încât să îmi pot invita și prietenii în noul meu spațiu de relaxare, să mă bucur de fiecare ceașcă de cafea și să am grijă de confortul trupului și al minții."

Bine ai venit, vară!

Dacă ai o grădină, bucură-te din plin de ea! Invită-ți prietenii la un picnic la tine acasă și întâmpinați cu stil vacanța de vară. Ai nevoie de o sticlă de vin, o prăjitură de casă și multe fructe de sezon.

Chiar dacă uneori vremea de afară o ia puțin razna vara, există câteva soluții ingenioase, cum ar fi un covor de exterior și un futon de grădină, care nu vor fi intimidate de roua dimineții sau o ploaie trecătoare.

Pentru viața de familie

„În cazul nostru, grădina familiei, timp de trei luni de vară, este a doua casă (la propriu!). Pentru că sunt o perfecționistă și îmi place să mă înconjor de lucruri desăvârșite chiar și în grădină, am ales un futon de exterior, care s-a dovedit a fi un succes.

Covorul impermeabil, care se întreține ușor, ne servește drept bază. Am reușit să îmbinăm astfel frumusețea și confortul, care în acest caz formează un duo perfect."

Seri romantice

Alege ghirlande, felinare și decorațiuni luminoase pentru a crea o atmosferă de basm și pentru a te bucura de aerul proaspăt până târziu.

Câteva pături sau cuverturi îți vor ține de cald când se răcorește sau dacă țânțarii încep deja să „atace”. În plus, dacă faci un foc cu lemne în vatră, îți garantăm că nu vei mai vrea să intri în casă.