Pune în bolul unui blender brânza feta, uleiul de măsline, mierea și apa, apoi mixează până când obții un amestec cremos.
Taie piersicile în 6-8 felii, iar căpșunile pot rămâne întregi sau le poți tăia pe jumătate dacă sunt mari.
Prăjește feliile de pâine și piersicile pe grătar.
În raclete așezi căpșunile și roșiile cherry și le lași să se gătească la foc mediu/mare, verificându-le după primele 5 minute. Îndepărtează racletele atunci când fructele sunt gătite.
Unge feliile de pâine cu crema de brânză feta peste care așază fructele din raclete și feliile de piersici coapte la grătar.
Așază câteva frunze de busuioc deasupra bruschetelor și miere după gust.
Spală și curăță ciupercile. Rupe piciorul ciupercilor.
Taie roșiile cherry și biluțele de mozzarella pe jumătate.
Așază jumătățile de mozzarella și roșii cherry în fiecare dintre ciuperci (3-4 bucăți din fiecare).
Pune ciupercile pe grătar și gătește-le. Pentru o crustă la suprafață, recomand continuarea gătirii în raclete pentru încă 3-5 minute la foc mediu.
După coacere, așază ciupercile Capresse pe pat de rucola, stropește-le cu cremă de oțet balsamic și adaugă câteva frunze de busuioc proaspăt.
Recomand servirea ciupercilor Capresse alături de un vin alb sau roze.