REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să păstrezi alimentele mai mult timp proaspete

Și tu încerci să găsești o modalitate prin care să trăiești o viață sustenabilă, dar totuși "reușești" să mai arunci din când în când o porție de mâncare stricată sau o legumă uitată pentru mult timp în frigider? Noi îți venim în ajutor și îți prezentăm aceste gadget-uri smart care îți păstrează alimentele pentru mai mult timp proaspete.

Descoperă funcționalitatea și toate beneficiile produselor cu funcția vacuum ale brandului Zwilling!

De ce ai nevoie?

Elementul de bază pentru extragerea aerului este pompa cu vacuum electrică. Cântărește doar 300 g, este simplu de utilizat, silențioasă și nu are nevoie de cabluri electrice.

În plus, pompa se oprește automat atunci când se atinge vidul corect. Poți achiziționa oricâte recipiente dorești, în funcție de nevoile tale.

Cu timpul, poți investi în mai multe cutii și pungi pentru alimente pentru a scăpa pentru totdeauna de cele de unică folosință.

Îngrijire și întreținere

Cutiile, capacele și pungile vacuum de la Zwilling nu necesită nicio îngrijire specială. Acestea nu sunt potrivite doar pentru frigider și congelator, ci și pentru cuptorul cu microunde. Mai mult decât atât, sunt adecvate chiar și pentru mașina de spălat vase.