-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să păstrezi alimentele mai mult timp proaspete

Și tu încerci să găsești o modalitate prin care să trăiești o viață sustenabilă, dar totuși "reușești" să mai arunci din când în când o porție de mâncare stricată sau o legumă uitată pentru mult timp în frigider? Noi îți venim în ajutor și îți prezentăm aceste gadget-uri smart care îți păstrează alimentele pentru mai mult timp proaspete.

Descoperă funcționalitatea și toate beneficiile produselor cu funcția vacuum ale brandului Zwilling!

De ce ai nevoie?

Elementul de bază pentru extragerea aerului este pompa cu vacuum electrică. Cântărește doar 300 g, este simplu de utilizat, silențioasă și nu are nevoie de cabluri electrice.

În plus, pompa se oprește automat atunci când se atinge vidul corect. Poți achiziționa oricâte recipiente dorești, în funcție de nevoile tale.

Cu timpul, poți investi în mai multe cutii și pungi pentru alimente pentru a scăpa pentru totdeauna de cele de unică folosință.

Care sunt avantajele aspirării aerului?

Mai presus de toate, ambalarea în vid păstrează alimentele proaspete de până la 5 ori mai mult timp, fapt pentru care nu va mai trebui să mergi la cumpărături atât de des. În plus, poți mânca fără probleme resturile de la cină sau prânz câteva zile mai târziu, fără a compromite gustul și mirosul alimentelor.

De asemenea, poți utiliza pungile pentru a pregăti carnea prin metoda de gătire sous vide. Ambalarea în vid reduce procesul de gătire a cărnii la doar o jumătate de oră.

Brandul Zwilling a creat chiar și o aplicație mobilă care te ajută să urmărești data de expirare a conținutului datorită unui cod QR de pe fiecare cutie.

Îngrijire și întreținere

Cutiile, capacele și pungile vacuum de la Zwilling nu necesită nicio îngrijire specială. Acestea nu sunt potrivite doar pentru frigider și congelator, ci și pentru cuptorul cu microunde. Mai mult decât atât, sunt adecvate chiar și pentru mașina de spălat vase.