-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Organizare și estetică în bucătăria Ileanei Badiu

Ileana Badiu, cunoscută femeie de afaceri, mama unui băiat preadolescent și soția unui medic foarte solicitat, are 48 de ani, o vârstă pe care o consideră o calitate, nu un dezavantaj. Având timpul limitat pentru bucătărie și gătit, organizarea spațiului, unde familia se strânge cel mai des la ei în casă, este foarte importantă pentru Ileana.

Dacă simți că bucătăria ta este prea aglomerată sau dezordonată, asta nu înseamnă că trebuie să rămână așa. Aruncă o privire mai jos și inspiră-te din bucătăria Ileanei pentru a crea un spațiu practic, estetic și în care ordinea se păstrează ușor!

Importanța unei bucătării organizate

O bucătărie mereu organizată este o adevarată provocare? Să fii ordonat și să păstrezi și o estetică deosebită nu este atât de dificil pe cât pare. Cu rafturi adecvate pentru o depozitare funcțională și un plan bine gândit, bucătăria ta se va transforma într-un spațiu curat și elegant.

„Nu petrec mult timp gătind neaparăt, dar petrec mult timp de calitate în bucătărie cu ai mei și chiar și cu prietenii când vin în vizită. Vorba aia: „Românul se simte cel mai bine în bucătărie”. Tocmai pentru că ne strângem toți în jurul mesei în bucătărie, aceasta este esențială pentru mine.

Organizare cu stil

„Pentru că timpul meu este limitat, pentru că am un băiat adolescent care mănâncă mult și trebuie să își poată pregăti și o masă singur, eu am nevoie ca bucătăria mea să fie foarte curată și organizată - adică să poți găsi orice fără să cauți la nesfârșit și să arate impecabil.

Am folosit tot felul de organizatoare și recipiente unde să pot așeza în ordine alimente și ingrediente și să fie vizibile ușor. Însă estetica unui loc este foarte importantă pentru mine, așa că m-a interesat ca toate aceste elemente să contribuie la designul bucătăriei."

Depozitare eficientă

Este ușor să organizezi spațiul din bucătărie sau cămară folosind recipente și cutii de depozitare de diferite dimensiuni. Această schimbare este modalitatea perfectă de a găsi mai rapid ceea ce ai nevoie. Ia în considerare lipirea unor etichete pe borcane și recipiente, astfel încât toată lumea să știe exact unde ar trebui să găsească lucrurile.

Optează pentru rafturi ajustabile pe două niveluri pentru a avea acces mai rapid la produse. Folosește organizatoare pentru tacâmuri pentru a evita haosul din sertare și alege suporturi suspendate pentru căni și cești pentru a economisi mai mult spațiu in dulap.