Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Noutăți pentru un birou confortabil acasă

Îți dorești un spațiu de unde să lucrezi efectiv, să fii creativ, productiv și să te poți concentra? De pe canapea, cu laptopul în brațe, nu este tocmai soluția ideală. De la masa din bucătărie probabil te vei concentra mai degrabă pe conținutul frigiderului decât pe sarcinile de la job.

Inspiră-te și alege dintre aceste noi piese de mobilier, accesorii și corpuri de iluminat tot ce ai nevoie pentru amenajarea unui spațiu de lucru organizat, confortabil și personalizat.

Scaunul de birou stă la baza succesului

Pentru a te simți bine în biroul tău de acasă, acesta trebuie să îndeplinească 3 cerințe: să fie confortabil, practic și să-ți placă. Așadar, nu subestima aspectul estetic nici atunci când alegi scaunul pentru birou.

Te vei îndrăgosti de aceste scaune noi pentru designului lor original și modern. În același timp, sunt funcționale și confortabile.

Masa de birou atent aleasă

Biroul îți poate face ziua mai plăcută sau o poate transforma în clipe de coșmar. Prin urmare, ține cont de înălțimea mesei de la care vei lucra și de dimensiunea blatului de birou.

Fă o listă cu tot ce ai nevoie pe birou. Nu uita că laptopul sau monitorul, veioza, dosarele, agenda și instrumentele de scris ocupă spațiu pe masa de lucru.

Într-o lumină bună

Un element important în biroul de acasă este iluminarea. Lumina naturală este recomandată, dar trebuie completată de lumina artificială, mai ales când lucrezi până târziu.

Aruncă o privire peste noile veioze și lampadare Leitmotiv care te pot ajuta în amenajarea unui spațiu de lucru practic, luminos și plăcut.

Un spațiu organizat

Haosul nu își are locul în biroul de acasă dacă vrei să fii productiv și să te concentrezi. De aceea să ai suficient spațiu de stocare este un lucru foarte important.

Brandul Leitz este aliatul tău dacă ai nevoie să ții toate accesoriile și articolele de birou organizate.