Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Noi decorațiuni și autocolante pentru camera copilului tău

Ți-ai pus în minte să-i decortezi camera copilului tău la fel ca cele pe care le tot vezi în pozele de pe Pinterest? Ca să meargă treaba mai ușor, avem pentru tine o selecție de noi decorațiuni din care să alegi, astfel încât camera să arate așa cum dorești.

Vei găsi aici de la tapete și autocolante de perete frumoase și decorațiuni de pus deasupra pătuțului și până la coșuri de depozitare pentru jucării și alte accesorii originale.

Tapete și autocolante pentru camera copiilor

Tapetele frumoase și rezistente, precum și autocolantele cu modele drăgălașe de la brandul Dekornik, te ajută să înfrumusețezi pereții monocromi din camera copilului fără pierde prea mult timp. Partea frumoasă e că modelel și culorile lor au un efect pozitiv asupra creativității și imaginației copilului, așa că nu e de mirare de ce mulți părinți preferă să decoreze cu ajutorul lor.

Decorațiuni de perete și coșuri de depozitare

E ușor să transformi camera copilului într-un tărâm magic doar al său. Brandul Bloomingville Mini produce postere pentru perete, decorațiuni pentru suspendat deasupra pătuțului, coșuri de depozitare pentru jucării, dar și alte accesorii care te ajută să decorezi camera în mod stylish nu numai pe placul său, ci și al tău.

Decorațiuni din hârtie

Animalele din hârtie de la Papertime te ajută să adaugi o notă jucăușă în decorul camerei copilului.

Seturile decorative de design din hârtie îl distrează pe copil, iar piesele rezultate pot decora peretele sau raftul.