-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

3 must-haves pentru un Crăciun reușit by Ileana Badiu

Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare din an pentru că este încărcat de magie și strălucire: ne petrecem timpul alături de familie și prieteni în jurul mesei de Crăciun, îi surprindem pe aceștia cu cadouri care le arată faptul că ținem la ei și ne bucurăm de peisajul și decorul de iarnă.

Ileana Badiu, mamă, soție și femeie de afaceri de succes, iubește Sărbătorile de iarnă și se pregătește din timp pentru cel mai special moment din an alături de cei dragi. Planifică din timp decorarea casei, masa festivă de Crăciun și alegerea cadourilor. Lasă-te inspirat de Ileana pentru un Crăciun reușit!

Decorațiuni & Ornamente de Crăciun

Nu există Crăciun în casa mea fără decorațiuni, mi se pare că ele sunt “sarea și piperul” acestei sărbători speciale. Lumânările roșii, coronițele, preferabil din brad natural, aromele de cameră cu miros de scorțișoară, șervețelele tematice și neapărat luminițe peste tot.

De obicei decorez toată casa, inclusiv curtea și terasa deoarece îmi place enorm cum se simte această sărbîtoare. Alternez în fiecare an tema coloristică deoarece așa vrea băiețelul meu, însă, sinceră să fiu, pe mine mă încântă clasicul roșu-verde-auriu pentru decorațiunile de Crăciun.

"De la Bonami, anul acesta mi-am ales lumânări pentru a decora masa de Crăciun, boluri cu tematică, luminițe cu leduri pentru a decora casa și hârtie de împachetat cadourile pentru a face bucurii celor dragi."

Care sunt cele 3 produse de pe Bonami cu care nu ar da nimeni greș să le ofere cadou?

Un set de așternuturi de culoare albă, o păturică de stat la televizor din lână, un set de căni de cafea din varietatea imensă care se regăsește pe site.