Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Monbento: cutii elegante pentru gustări sănătoase

Nu trebuie să renunți la arta culinară chiar dacă iei prânzul în deplasare, la birou sau la școală. Alege cutii pentru gustări, borcane și sticle de design de la brandul francez Monbento, care sunt deopotrivă elegante și ies în evidență cu materiale de calitate sustenabile!

Despre brand

În Japonia, oamenii își transportă gustările în recipiente cunoscute sub numele de „bento". Emilie Creuzieux și Fabien Marret, fascinați de cultura japoneză, au dorit să îmbine caracterul practic cu alimentația sănătoasă și respectul pentru mediul înconjurător. De aceea, au creat brandul Monbento.

Cutia de la prânz

Recipientul pentru gustări din colecția Original se remarcă prin materialele rezistente, de calitate și finisajul Soft Touch. Cu două recipiente etanșe, o tăviță de sos detașabilă și o bandă elastică, mâncarea pregătită cu drag va fi servită proaspătă și elegant.

Cu mâncarea în geantă

Transportul comod și sigur al cutiilor pentru prânz este garantat de geanta Cocoon. Aceasta a fost concepută pentru cutiile din colecția Original, setului de tacâmuri de voiaj Slim Box și tăviței de răcire.
Dar, bineînțeles, o poți folosi și pentru cutiile de gustări pe care le ai deja acasă.

Prânzul la doză

Monbento Element este partenerul ideal pentru excursii sau pentru deplasările de serviciu. Poate menține temperatura constantă a conținutului timp de până la 10 ore. Datorită dimensiunii practice nu ocupă aproape deloc spațiu în rucsac sau în geantă.

Termosul atemporal

La serviciu, la școală sau în drumeții vei aprecia un termos din inox.

Menține băuturile calde sau reci timp de până la 12 ore, este foarte rezistent și fabricat din materiale de calitate și sigure. Datorită dopului sigur, cu garnitură din silicon, îl depozitezi fără griji în geantă sau rucsac.

Sticle

Sticla Monbento Positive nu este doar elegantă, ci și o soluție ecologică pentru a avea apă sau alte băuturi la îndemână în orice moment. Refolosind această sticlă elegantă, vei salva și mediul înconjurător de 150 de sticle din plastic de unică folosință într-un an.

Cutia pentru gustarea de la școală

Compactă și fiabilă. Cutia Monbento Tresor este partenerul ideal pentru pauza mare. Fără capac, se poate folosi și în cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase.