Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

În vizită în noua casă a cântăreței MIRA

„O fată simplă, care iubește muzica", astfel se autocaracterizează MIRA, una dintre cele mai iubite și urmărite artiste din România în acest moment. După lansarea primului album muzical, și-a făcut cadou prima ei casă, în a cărei amenajare s-a implicat personal.

Vino să descoperim împreună locul mult visat și pe care îl numește acum „acasă" cântăreața!

Oaza mea de liniște, i-aș spune. Locul unde mi se dă voie să visez cel mai mult, și la propriu și la figurat. Ador ca locul unde îmi petrec cel mai mult timp să-mi reflecte starea de spirit, de aceea consider că este foarte important să fii implicat în construirea acestui spațiu.

Stilul industrial

Eu sunt o mare fană a stilului industrial, după cum se poate observa ușor și din aceste fotografii. Iubesc foarte mult natura, drept urmare culorile de bază pe care le-am ales peste tot în casă sunt tonuri neutre și se regăsesc în natură.

Vibe-ul per total al interiorului este unul cozy, cu un aer elegant, chiar dacă este paradoxal ținând cont de baza tipică stilului industrial.

Produse de calitate

Mi-am dorit produse de calitate pentru casa mea, de aceea pe cele mai multe dintre ele le-am ales de la Bonami. Aici am găsit toate stilurile posibile - de la elegant la industrial, de la scandinav la clasic și așa mai departe. De aceea mi-a fost foarte ușor să aleg și să integrez produsele în decorul meu.

Patul de la Karup, mobilierul de grădină și canapelele de la mansardă, aș zice că sunt piesele de rezistență alese de la Bonami. Au fost fix ce căutam!