-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Idei de cadouri pentru Crăciun by Mihai Morar

Selectarea cadourile de Crăciun poate părea o sarcină dificilă, mai ales când ai atât de multe opțiuni la dispoziție. Dar, din fericire, sunt și multe surse de inspirație pentru a face alegerile potrivite.

De exemplu, Mihai Morar, unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori de radio din România și pe care cu siguranță l-ai ascultat și tu, plănuiește din timp surprizele pentru întreaga familie.
Descoperă mai jos care sunt cadourile pe care Mihai alege să le ofere celor mai importante persoane din viața lui!

Cadouri pentru femei

Mihai Morar nu are o singură femeie alături, ci patru: soția și cele trei fiice. Așadar, a decis să fie ajutorul lui Moș Crăciun și în acest an pentru ele.

„Cred că nevoile cele mai mari pe care le are orice femeie sunt atenția și căldura. Iar Bonami e „specialist” în atenții. Ador toate lucrurile mici, drăguțe, accesoriile și obiectele de design pe care le găsesc pe site. E plin de inspirație. Și mereu găsești suprize pentru cele dragi. Dar, oricâte „atenții” ai găsi pe site și ai oferi unei femei, să nu uiți că ele nu țin niciodată loc de „atenția” de care are nevoie.

Cât despre căldură, numai eu știu câte pernuțe, pleduri, lucruri cozy am comandat de pe site. Femeilor le place să simtă căldura. Dar, și aici, căldura brațelor e cea mai „caldă” protecție.

Cadouri pentru copii

Trăiesc cu 4 fete în casă. Dar în responsabilitatea mea intră doar cadoul celei mai mari dintre ele. Pentru că de celelalte trei se ocupă, în mod direct, însuși Moș Crăciun.

Lista cu decorațiuni de pe site m-a salvat de câteva zile de colindat prin magazine pentru a împodobi casa. Decorațiunile de Crăciun sunt cadoul meu. Pentru restul, am zis mai sus, există Moș Crăciun.

Cadouri pentru bărbați

Fie că e vorba despre tatăl, partenerul, prietenul cel mai bun sau despre tine însuți, nu uita că și bărbații iubesc să fie răsfățați. Asta ne amintește și Mihai, care a ales cadouri pentru tătal său și pentru el.

„Întotdeauna aleg cadoul de Crăciun pentru tatăl meu. Iar tata e pasionat de lucru și meștereala din casă și de pe lângă casă. Așa că, orice are legătură cu asta, el nu va refuza vreodată."

„Cât despre mine, îmi place să mă simt copil de Crăciun. Și sunt copil. Și nu refuz nimic din ce mă poate întoarce la vârsta aceea. Iar pentru Crăciunul ăsta, pe lângă tot felul de moșuleți, căsuțe și steluțe, mi-am comandat setul de farfurii și cană cu renul Rudolf cu nas roșu. Abia aștept dimineața Crăciunului să îmi prepar un cappuccino și, în mod excețional, să pudrez niște scorțișoară peste crema de lapte. Iar eu nu pun niciodată scorțișoară în cappuccino. Doar de Crăciun.”