Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Material: in și bumbac

O alegere bună și pentru vară și pentru iarnă. Bumbacul și inul își au locul în garderobă, dar și în decorul de interior de mulți ani. Prin textura inconfundabilă a țesăturii lor, aceste materiale ne aduc în casă o notă naturală, confort și stil.
Inspiră-te și alege și tu materialele preferate de cei mai mulți dintre noi ♥

Mergi direct la:

BumbaculInul

Textile moi și delicate din natură

Fibrele de bumbac se obțin din planta cu același nume. Bumbacul este unul dintre cele mai populare și vândute materiale nu numai datorită proprietăților sale, ci și datorită prețului accesibil. Firele de bumbac sunt folosite pentru a produce îmbrăcăminte, articole textile de uz casnic și alte țesături.

Accesoriile textile din bumbac sunt rezistente, plăcute la atingere și lasă aerul să circule cu ușurință. Bumbacul se întreține ușor și se poate spăla la 40°C, dar și la temperaturi ridicate, în cazul prosoapelor sau al lenjeriilor de pat

Bumbacul

..este folosit mai ales în baie, bucătărie și dormitor.

Prosoapele sunt rezistente.

Lenjeriile de pat, pernele și păturile din bumbac ne asigură un somn bun și sentimentul de confort.

Clasic și trendy

Inul este un material ce a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultima vreme. Dacă ai decis să investești în accesorii textile de uz casnic din in, te vei bucura de ele mult timp.

Este un material rezistent, care are proprietăți antibacteriene și aspect cu un farmec inconfundabil, greu de egalat.

În dormitor și sufragerie

Pe lângă lenjeriile de pat, inul este un material folosit cu succes și pentru prosoapele, șorțurile de bucătărie sau fețele de masă cu un aspect exclusivist.

Această țesătură nu necesită o îngrijire specială. Doar la prima spălare se recomandă o temperatură scăzută. Aspectul șifonat caracteristic nu intrigă, dimpotrivă, ne inspiră sentimentul de lejeritate, confortabil și răcoros.