Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Farmecul discret, dar impresionant, al stilului scandinav

Nordicii, cu stilul lor simplu de viață, respectul față natură și folosirea unei palete simple de culori, au îmbogățit lumea designului interior. Principiul lor de bază se definește prin „cu cât mai puțin, cu atât mai bine”, în felul acesta, ești înconjurat de mai puține lucruri, însă toate sunt de calitate.

Și ție îți place acest concept? Atunci simplitatea scandinavă sigur te va captiva. În plus, frumusețea deosebită a acestui stil nu se demodează niciodată.

1

Despre stilul scandi

Este inspirat de peisajul curat, înghețat, nordic și de atmosfera caldă și prietenoasă din jurul focului. Stilul scandi este unul deosebit, care se bucură de la un sezon la altul de și mai multă popularitate, fiind printre cele mai îndrăgite stiluri.

Designul, tonurile neutre, liniile simple și materialele naturale nu se vor demoda niciodată și, astfel, stilul scandi va fi mereu în trend.

2

În armonie

Inspirația din natură se reflectă și în paleta de culori aleasă. Nuanțele neutre și discrete sunt mereu o idee bună într-un astfel de decor. Chiar și o cameră monocromă arată bine - doar alegi o culoare pe care o vei folosi în diverse nuanțe.

Sau poți combina mai multe culori. În acest caz, este bine să urmezi regula 60:30:10. Zona cea mai largă a spațiului trebuie să fie într-o culoare neutră (60), urmată apoi de o culoare complementară (30), iar restul de o culoare mai accentuată (10).

4

În ce cameră s-ar potrivi?

Stilul scandinav nu numai că se potrivește în fiecare cameră, ci și în orice stil de locuință. Și nu contează dacă e un apartament închiriat, un loft spațios sau o cameră cu grădină. Mai exact, e perfect oriunde dorești să aduci armonie și design „curat”.

Este elegant, emană senzația de spațiu suficient, iar mobilierul și decorațiunile într-un astfel de stil scandinav te ajută să creezi sentimentul de „acasă” chiar și în câțiva metri pătrați. În plus, e ideal pentru diverse combinații cu alte piese stylish.