Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Încălzește-ți locuința cu blănuri și covoare

Covoarele nu au fost create doar pentru a oferi o pată de culoare și stil interiorului. Acestea au fost concepute din rațiuni practice, și anume pentru a transforma podeaua într-un spațiu mai confortabil și mai călduros.

Acestea au rolul de a acționa ca un strat de izolație pentru podea, menținând căldura înăuntru și oferind o atingere mai caldă atunci când pășești cu picioarele goale. Descoperă selecția de covoare și blănuri practice, pentru o locuință așa cum ai visat-o!

Alege în funcție de material și grosime

În general, covoarele groase oferă o izolare mai bună decât cele mai subțiri. Bineînțeles, capacitatea de izolare termică depinde și de material.

De exemplu, covoarele din lână sunt cele mai călduroase și cele mai potrivite pentru izolarea termică și fonică.

Însă dacă știi că ai de gând să le amplasezi în fața ușii, ia-le în considerare pe cele groase din bumbac, care sunt mai ușor de curățat și de întreținut.

Încearcă covoarele cu fire lungi

Covoarele cu o lungime a firului mai mare de 25 mm sunt considerate ca fiind cu fir lung. Acestea oferă un stil aparte casei tale prin aspectul lor pufos, menținându-ți totodată picioarele calde atunci când ai parte de zi friguroasă. Covoarele cu fir lung sunt, în general, foarte plăcute la atingere.

Adaugă culori calde

Decorul depinde în mare măsură de paleta de nuanțe pe care o alegi pentru cameră. Tonurile pământii aduc mult mai multă căldură într-o cameră decât albul rece, de exemplu.

Optează pentru un covor roșu, maro, portocaliu sau galben aprins pentru a încălzi vizual încăperea.