REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Încălzește-ți locuința cu blănuri și covoare

Covoarele nu au fost create doar pentru a oferi o pată de culoare și stil interiorului. Au fost concepute din rațiuni practice, și anume pentru a transforma podeaua într-un spațiu mai confortabil și mai călduros.

Covoarele au rolul de a acționa ca un strat izolator pentru podea, menținând căldura înăuntru și oferind o atingere mai caldă atunci când pășești cu picioarele goale. Descoperă selecția noastră de covoare și blănuri practice, pentru o locuință așa cum ai visat-o!

Alege în funcție de material și grosime

În general, covoarele groase oferă o izolare mai bună decât cele mai subțiri. Bineînțeles, capacitatea de izolare termică depinde și de material.

De exemplu, covoarele din lână sunt cele mai călduroase și cele mai potrivite pentru izolarea termică și fonică.

Însă dacă știi că ai de gând să le amplasezi în fața ușii, ia-le în considerare pe cele groase din bumbac, care sunt mai ușor de curățat și de întreținut.

Încearcă covoarele cu fire lungi

Covoarele cu o lungime a firului mai mare de 25 mm sunt considerate ca fiind cu fir lung. Acestea oferă un stil aparte casei tale prin aspectul lor pufos, menținându-ți totodată picioarele calde atunci când ai parte de zi friguroasă. Covoarele cu fir lung sunt, în general, foarte plăcute la atingere.

Adaugă culori calde

Decorul depinde în mare măsură de paleta de nuanțe pe care o alegi pentru cameră. Tonurile pământii aduc mult mai multă căldură într-o cameră decât albul rece, de exemplu.

Optează pentru un covor roșu, maro, portocaliu sau galben aprins pentru a încălzi vizual încăperea.