Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Noul stil „scandi” de la brandul La Forma

Ești un iubitor al stilului scandinav? Atunci La Forma este brandul care răspunde aspirațiilor tale. Mobilierul colecțiilor este în ton cu minimalismul nordic, desprins din formele subtile ale naturii. Printre elementele specifice designului se numără simplitatea, naturalețea și finețea liniilor.

Lasă-te inspirat de colecții de mobilier modern și funcțional atunci când faci alegerile pentru spațiul tău de dining sau living.

Mobilier pentru dining

Spațiul scandinav de dining tinde să fie optimizat, practic și, mai presus de toate, confortabil. Totul este realizat cu sensibilitate și armonizat, cu atenție la detalii.

Mobilierul se bazează pe culori neutre sau pastelate, onorând în primul rând natura și materialele naturale. Este adesea combinat cu accesorii negre, contrastante.

Mobilă pentru living

Designul mobilierului La Forma este practic și aduce lumină în spațiul interior. Canapelele se disting prin liniile fine, moi sau rotunjite, specifice stilului „scandi”. Materialele folosite au texturi plăcute la atingere, ca de exemplu, catifeaua.

Comodele și măsuțele TV sunt ornamentate cu decoruri din lemn de calitate, care se potriveșc de minune cu produsele colecțiilor brandului.

Descoperă și mai multe creații La Forma!