Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Interviu cu designerul Tereza Stubley

Ce materiale îți place să folosești în amenajări și care crezi că este cel mai mare avantaj pe care îl oferă sfaturile unui designer de interior profesionist?

Un designer poate să armonizeze toate detaliile atunci când lucrează la un proiect oferind un tablou estetic al ultimelor tendințe.

Să facem cunoștință:

Tereza este absolventă a Școlii de Design. Ea a lucrat ca însoțitor de bord timp de zece ani și astfel a avut ocazia să vadă numeroase interioare din întreaga lume. În 2014, a părăsit norii și a continuat să studieze Designul Interior.

În fiecare casă vede o provocare și potențial și în același timp îi place să urmărească procesul prin care cei 4 pereți prind viață. Stilul ei este atemporal, plin de culori și materiale naturale. Își dorește să cuprindă cât mai mult din dorințele clienților ei și speră că aceștia se vor întoarce cu drag acasă mai mulți ani la rând după finalizarea proiectului.


Tereza Stubley

Îmi place stilul minimalist când vine vorba de alegerea culorilor.

Care este tendința ta preferată în designul interior?

Prefer culorile neutre, care nu ies în evidență, mă caracterizează stilul minimalist. De asemenea, consider că folosirea materialelor naturale în interior este un trend pe care sunt bucuroasă să îl folosesc și eu. De exemplu, lămpile din ratan sau răchită, draperiile de in sau covoarele din iută, folosite lângă o măsuță din beton, conferă încăperii un dinamism aparte.

Cum ajută un designer de interior? Cum poate facilita o astfel de colaborare la perfecționarea interiorului?

Designerul se ocupă de toate conexiunile pentru tine. Marele beneficiu este economisirea de timp și, prin urmare, de bani. Designerul de interior te va sfătui unde merită să investești și unde nu, cunoaște bine piața și are numeroși parteneri atât în construcții cât și diverși producători sau retaileri.

Care sunt cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac atunci când își amenajează locuința, ce trebuie evitat?

Alegerea obiectelor individuale și nu gândirea spațiului ca un întreg ansamblu. De asemenea, combinarea mai multor culori, materiale și stiluri într-o singură cameră este problematică și poate să nu arate bine la final.

Care sunt produsele tale Bonami preferate pe care îți place să le folosești în design-ul tău și de ce?

Un scaun la un preț bun și un model simplu pe care Bonami îl oferă în multe culori. Datorită designului său luminos, se potrivește perfect în încăperile mici.

Vază potrivită pentru orice stil, de la rustic, la scandinav sau boho.

O veioză cu o formă jucăușă ce îmi place să o folosesc atât în camerele copiilor cât și în living pe o comodă sau o masă TV.

Covoarele din iută izolează bine și adaugă personalitate camerei. Sunt interesante și foarte practice de întreținut, potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior.

Sunt fascinată de designul acestei mese. Combinația de beton și metal va fi mereu la modă. Își va gasi un loc aparte într-un interior industrial sau scandinav.

Inul este un material 100% natural. Acest model de draperie este o alternativă excelentă, creând o atmosferă cozy încăperii.

Care sunt brandurile tale preferate de la Bonami pe care le-ai recomanda și clienților?

Îmi plac corpurile de iluminat de la acest brand. Au un design interesant și prețul este rezonabil.

Calitate și originalitate. Excelente în stilul scandinav.

Brandul meu preferat cehesc, cu paturi din lemn pentru copii.

Ghivecele mari sunt greu de găsit. Acest brand le are și sunt potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior.

Vezi cum a transformat Tereza interiorul casei familiei Rašilovových